Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol smh cim yaaa inşallah herşey güzel olur inşallahhh eşim varya yanımda o yetiyo çok şükür rabbime inşallah senin çüklüde büyümüştür annesi el sallar sana yerim onu ben

hoşgeldin esmerimmmm çok saol güzel dileklerin içinn nasılsın tatliş

vallaha htiyacta var hani ceylancım sıkıldım artık yaz bi taraftan iş güç bozuk bi teraftan bebeeemmm olmuyo bi taraftan:))))))))))) yeter yani eller havaya zamanı olmalı sanırım artık.....

hoşgeldin laz kızı amin inşallah cümlemizin dualrı kabul olur inşallahh

Resim+463.jpg

kızlar sayfamız problemli sanki ama ben yazdıklarınızı nice sonra görüyorum benim bağlantımdanmı acaba varmı sizdede

hoşgeldin esmerimmmm çok saol güzel dileklerin içinn nasılsın tatliş

hoş buldum canım sende hoş gelmişsin :1hug:
rica ederim canım ne demek hepimiz birbirimize iyi dileklerle ve dualarla destek olacaz öyle değilmi kaydirigubbakcemile5
bugün pek iyi değilim ya halsizlik kırgınlık var üzerimde havalardan galiba mirmirmirmir
sen nasılsın canım

yanlız sakıncalı bu topik ben selülitle savaş verirken resme bak yaaaa yapılırmı :)))))))))

kızlar sayfamız problemli sanki ama ben yazdıklarınızı nice sonra görüyorum benim bağlantımdanmı acaba varmı sizdede

evet canım bende benim nette sorun var sanıyorum
hem mesaj geç geliyor hemde kk sayfaları açılmıyor çok uğraşlar sonucu anca açabiliyorum açılmayınca kk dan çıkıyorum artık kafamçokkarıştı

hoş buldum canım sende hoş gelmişsin :1hug:
rica ederim canım ne demek hepimiz birbirimize iyi dileklerle ve dualarla destek olacaz öyle değilmi kaydirigubbakcemile5
bugün pek iyi değilim ya halsizlik kırgınlık var üzerimde havalardan galiba mirmirmirmir
sen nasılsın canım

çok şükür canım dün 31. ay kırmızı kartımı yedim bunada şükür adet olabiliyorum sonuçte dimikaydirigubbakcemile5

sanada geçmiş olsun esmerim evet havalar bi tuhaf çok sıcak ama yağmurlu bizim burası duş al serin serin belki iyi gelir

Back