• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemenmı cıktı cızgıı kac dk sonraadelikafadulden

işte ondan emin değilim çünkü ben testi yaptım ama bakmadan çıktım sonra unutmuşum teeeee nezaman aklıma geldide baktım vardı işte ama sonradan çıktıysa yoktur zaten dömüüü:gitme:

valla şuan çıkamam balım ballı lokma tatlım yarım saat sonra çıkacağım evden ve anca akşam gelirim eve ama söz hemen size haber veririm okişşşş

işte ondan emin değilim çünkü ben testi yaptım ama bakmadan çıktım sonra unutmuşum teeeee nezaman aklıma geldide baktım vardı işte ama sonradan çıktıysa yoktur zaten dömüüü:gitme:

ay olmaz olur mu hiç..
benim 2 gün bekledi unutmuşum yine yok yine yok..
sende bişey var ki çıkmış..
ha önce ha sonra..

valla şuan çıkamam balım ballı lokma tatlım yarım saat sonra çıkacağım evden ve anca akşam gelirim eve ama söz hemen size haber veririm okişşşş

Adetin kaç gün geçiyor pekiii ?belirtin falan varsa kesin hamişsiinn:1rolleyes:

balım asıl gecikme bugün tatlım aslında 29. gn filan bekliyorudum ama bugün 31. gün oldu yumurta akıntıma göre diyorum 16ve 17 .gün oldu akıntım sonra kesildi buna göre 29 veya 30. gün olam lazımdı ama işte bugün asıl gecikme oluyor öyle hiç bi belirtim yok sadece memişler kafam kadar

ay olmaz olur mu hiç..
benim 2 gün bekledi unutmuşum yine yok yine yok..
sende bişey var ki çıkmış..
ha önce ha sonra..

inşallahhh tülincimm inşallahhhh inşallahhh inşallahhh inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:sırnaşık şey

tülin aynı şeyi ben diyorum çift çizgi çıksın diye kaç gün beklettiğim oldu
yakında kırmızı boya alacağım..mafoldumben

kızlar ben şimdi çıkıyorum hazırlanayım okişşşşşş sonra test alıyım size hemen haber veririm ok hepinizi seviyorummmm

KAfan kadarsa nasıl taşıyorsun Elchin kıyamam..opuyorumnanaktan

bitanemmm inşallahhh çift çizgiyi net şekilde göreceğin günlerde çok yakın ben eminim inşallahhh:Saruboceq:

Ula ben gördümde ne olduu sırnaşık şeyghep foss hep fossssırnaşık şey

ay evet ceylan yaa..
olmadı gitti bir türlü.. :sinifsinif:

kızlar ben şimdi çıkıyorum hazırlanayım okişşşşşş sonra test alıyım size hemen haber veririm ok hepinizi seviyorummmm

tamam canım..
hadi akşama daha koyu bir çizgiyle bekliyoruz seni..
aman geç kalma erken gel.. kaydirigubbakcemile3

haydin kuzularım ben kaçar hepinizi çok öptüm nolur dualrınızı esirgemeyin benden nolurrrrrrrrrrrrrr

İyi akşamlar esmerim bana kalsa uyuyacağımda eşimin film hastalığı illa her akşam 1 vcd izliyor

şu film izlemeyi eskiden çok yapıyorduk eşimle bende her akşam izlerdik güzel oluyor du yerimseniben nerdeyse bir senedir filan artık film izlemiyoruz bıktık mı ne :delphin:
akşam topiğe geldim ama kimsecikler yoktu
herkes ben kalktıktan sonra gelmiş baksana zamanlamam kötü :1no2:
neyse şimdi millet var
nasılsınız kızlar

Back