Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heram nasılsın sen geldin kütahyaya ben istanbula görüşemedik sen nerdesin bir dahaki sefere görüşürüz inşllah..
kurnazımm bu nedirrdelikafadulden meldemidir..peltemidirrrkaydirigubbakcemile3 tarifnii biliyorsan anlatttdelikafaduldensıcak sıcak melde iyi gider kahvaltıda![]()
hihoyyytELCHIMINNN arayııı bu kadarr uzatmaa yaa özlüyomm senii nedne gelmiyorsun hiç nete:gitme:sendemi 30.ayı devirdinn hadii hayırlısııııdelikafaduldenbi 30 ay deviren bende partiye geldim ama biraz geç kaldım sanırım
kaydirigubbakcemile3Danaa oldukk kurnazım dana:roflol:biz böyle bu partide yiye yiye varil olduksengözlerimebaksanab
sırnaşık şeyCeyylann gözlümm ne uyuması nan 8 de kalktım bensırnaşık şeybugun nete girmemek için söz verdim kendime işler biticek öyle giricem dedim .O yüzden yoktumlülülülülülüKurnazım günaydınlar
Kesin uyuyor ev sahibi o uyuyadursun gel biz birlikte yapalım cokacimcoook
:dance: günaydın canım vallaha uyuyodur ooooo:roflol: gel biz bitirelim kahvaltıyı:roflol:
sırnaşık şeyEllerineee sağlık elchınımm .Bugunde ben hazıra konayımsırnaşık şeyElchin başımın üstünde yerin var size birde krep yapıyım ev sahibinin bize hazırlayacağı yok :roflol:
kaydirigubbakcemile5Hadii gell beraber dalalımm yemeklereecanım teşekkürler
ellerineze sağlık
acıktım doğrusuopuyorumnanaktan
Cadımıı:roflol:Hoşbulduk efendim uçuyordum bir uğrayım dedim..Takıl arkama Bir rize yapalım gelelim şu cadıyı(balımı) uyandıralım![]()
nan balkafaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalk nan uyansana delüüü dumrul akşam olduuuu
bu bal kafanın kalkacağı yok yawwwwwsırnaşık şey hadi uyandıralım nannnnn bunu
BALLLLLLLLLLLLLLLLLL UYANSANA :tomato::tomato:
:mymeka:Ulaa ne sabırsızsınızz GELDİmmmmm burdayımmmmmm yeter dakaydirigubbakcemile3balsurat balsurat balsurat uyansana![]()
klava:
[/URL][/IMG]![]()
:roflol::roflol::roflol:Hadii kızlarr hoppphihoyyythopppaaa hihoyyyt1hihoyyyt2hihoyyyt3hihoyyyterisin yağlarrrhihoyyytgelsin bebişşşhihoyyytspora devam kızlar......![]()
Eminmisin :jeyyar:Gerçekten istiyormusun muayne olmak:jeyyar:Benden günah gittiii:jeyyar:Yat bakalım jinekoljik masaya:jeyyar:Spekulumudaa aldım elimeee yallahhhhh bismillahhhhhhh:roflol: :roflol: :roflol:dr.hanım beni muayene edeverseniz şuracıkta:roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/294162-yeni-evlilerin-dikkatine-lutfen-bakin-6.html
nan balım şu yazıları bi okusana 5. sayfayı filan
:roflol:Korktunmu ceylanım ne olduaboooo balım