• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41000000000740265.jpg

ayyy yoruldum kızlar biraz su içiyim kaydirigubbakcemile3

Rapunzelll yinemi mantıyı kaçırdım abowwwwmafoldumben
Bir yerim şişecek

ceylanım bi deri bi kemik kaldın bırak artık bugünlük yeter :roflol:

Kızlarrr alemsınızzz yaa yazamadım nett gittiii yazdımlarımı yollayamadım sınır oldumm .hemen geçmişe gıdıyom kaydirigubbakcemile3

Heram nasılsın sen geldin kütahyaya ben istanbula görüşemedik sen nerdesin bir dahaki sefere görüşürüz inşllah..

dr.hanım beni muayene edeverseniz şuracıkta:roflol::roflol:

Heram nasılsın sen geldin kütahyaya ben istanbula görüşemedik sen nerdesin bir dahaki sefere görüşürüz inşllah..

iyiyim gülüm öyle oldu valla kısmet işte. zaten ne oldugunu anlamadım hıc az kaldık. bi daha kimblir ne zaman geliriz artık. sen nasılsın cnm?

ıyiyiym heram dr.değiştirdim yeni süreçe başladım Kütahyada gitmediğim bir dr.kalmadı..

sıcak sıcak melde iyi gider kahvaltıda
img_0377_1242412992.jpg
kurnazımm bu nedirrdelikafadulden meldemidir..peltemidirrrkaydirigubbakcemile3 tarifnii biliyorsan anlatttdelikafadulden
bi 30 ay deviren bende partiye geldim ama biraz geç kaldım sanırım
hihoyyytELCHIMINNN arayııı bu kadarr uzatmaa yaa özlüyomm senii nedne gelmiyorsun hiç nete:gitme:sendemi 30.ayı devirdinn hadii hayırlısııııdelikafadulden
biz böyle bu partide yiye yiye varil olduksengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3Danaa oldukk kurnazım dana:roflol:
Kurnazım günaydınlar
Kesin uyuyor ev sahibi o uyuyadursun gel biz birlikte yapalım cokacimcoook
sırnaşık şeyCeyylann gözlümm ne uyuması nan 8 de kalktım bensırnaşık şeybugun nete girmemek için söz verdim kendime işler biticek öyle giricem dedim .O yüzden yoktumlülülülülülü
:dance: günaydın canım vallaha uyuyodur ooooo:roflol: gel biz bitirelim kahvaltıyı:roflol:
kaydirigubbakcemile4Uyumuyordummm bennnn kaydirigubbakcemile3
Elchin başımın üstünde yerin var size birde krep yapıyım ev sahibinin bize hazırlayacağı yok :roflol:
sırnaşık şeyEllerineee sağlık elchınımm .Bugunde ben hazıra konayımsırnaşık şey
canım teşekkürler
ellerineze sağlık
acıktım doğrusuopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5Hadii gell beraber dalalımm yemekleree

Hoşbulduk efendim uçuyordum bir uğrayım dedim..Takıl arkama Bir rize yapalım gelelim şu cadıyı(balımı) uyandıralım kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Cadımıı:roflol:kaydirigubbakcemile4süpürgeme bindimm geliyorum orayakaydirigubbakcemile3
nan balkafaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalk nan uyansana delüüü dumrul akşam olduuuu

bu bal kafanın kalkacağı yok yawwwwwsırnaşık şey hadi uyandıralım nannnnn bunu

BALLLLLLLLLLLLLLLLLL UYANSANA :tomato::tomato:

balsurat balsurat balsurat uyansana :kızgın: :oklava:
:mymeka:Ulaa ne sabırsızsınızz GELDİmmmmm burdayımmmmmm yeter dakaydirigubbakcemile3

2-1.gif
spora devam kızlar......
:roflol::roflol::roflol:Hadii kızlarr hoppphihoyyythopppaaa hihoyyyt1hihoyyyt2hihoyyyt3hihoyyyterisin yağlarrrhihoyyytgelsin bebişşşhihoyyyt

dr.hanım beni muayene edeverseniz şuracıkta:roflol::roflol:
Eminmisin :jeyyar:Gerçekten istiyormusun muayne olmak:jeyyar:Benden günah gittiii:jeyyar:Yat bakalım jinekoljik masaya:jeyyar:Spekulumudaa aldım elimeee yallahhhhh bismillahhhhhhh:roflol: :roflol: :roflol:

Back