E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Ebrummm canımmm HOŞŞGELDİnnnn sağolasınnbuyrunnnnnnnnnnasıll haberr vermemm.Dün herkezee söyledğimm gibii sizn topiğe yazdımm aşkolsunn kız unuturmuyumm sizi:asigim::asigim:Ulaaaaaaaaaaaaaaaa..:uhm::1shok:.....parti yapıyonda bizim topiğe yeni haber veriyonşakkıdı..aşk olsun balııımm.mafoldumben.küstüm küstüm bananeeeee....:umursamaz:
neyse hadi ben de katılıyım.accık kurtlarımı dökem.süsleniyim geliyom.zemuszemus.bu bebek yüzünden bakımsız tarzana döndüm.:kedi::roflol::roflol::roflol:.oooohhh oooohhh yandansositosositosositosositosositososito:dance::dance::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:hadi içelim tabiki çay içeliiiimmm:içelim
TOPİĞİN HAYIRLI OLSUUUUUNNN..BALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM...kusura bakma eli boş geldim.:kedi:çünkü resim yapıştırmeyı bilmiyom:kedi::roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz:
Yaw ben oynamayı pek bececremiyom Bana bulaşık temizlik işleri kalıcak kanımca sırnaşık şey
Tipeee bakkkk mannakk:roflol::roflol::roflol:
Ulann otru yerinee daha fazla rezilll etme kendiniisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Vahhh sabommm gelll sen şöyleee bak sag tarafaşutarafagitti bir sürü bulaşıkk yığılmışşş..sırnaşık şeyHadii bakım ellerinden öperralkisalkisalkis
Ula alt katta kocişlere yemek verelim dedüydükya iyi etmişiz he kaydirigubbakcemile3 Asinin kocişinden rica ettim bizim bulaşıklara el at dedim kırmadı sağolsun vereliniortak :roflol:
bunca bulaşığı başıma yıkacağını mı sandın :dilcikar: :mymeka: :jeyyar:
insan bi bulaşık makinesi ayarlar yazık adama sırnaşık şey
Ula haklısın gidemde azcuk yardımcı olam kaydirigubbakcemileSABOO allah iyiliği versinn...Asiden izin aldınmıı.Bizim delü kudurmasın sonra bütün bulaşıkları kocişee yıkattınız diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Adama bak iki büklümm olmuşş ayıp değilmii adama ne kakaladın bulaşıklarııı..Bir sürü kadın varkenn adamlar bulaşıkk yıkıyorr..sırnaşık şeysırnaşık şey
Amann ohh iyi olsunn onlara yıkasınlarrr...İlaçtı,tedaviydii,acıydı herşeyi biz çekelimsırnaşık şeyOnlarr ohhh bize bakmasınıı bilsinler ancasırnaşık şey.ŞİMDİDE biz onlara bakıcazzz:roflol:Bakalım uzaktan bakmakk nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biri kısır mı dedi?? cokacimcoook
delikafaduldenOoooo editörümüzz gelmişş.Hoşgeldinn canımm buyrunnnnnnnnn
Canımm dur sanada kısır hazırlayımm.Üzerine pulbiberr istersen serpeyimm güzell olurr ikisi bir arada:jeyyar:Afiyet olsunnncokacimcoook
pulbiber de isterim,ama özellikle turşu isterimcokacimcoook
ben elim boş gelmedim güzel bi pastayla partiye katılmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?