Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşamm ne güzell eğlenmişsinizz kızlarrr ben yetişemedimm size:jeyyar:AZ önce Bizim Dj le konuştumm coştur bizi dedimm..delikafaduldendelikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ulaaaaaaaaaaaaaaaa..:uhm::1shok:.....parti yapıyonda bizim topiğe yeni haber veriyonşakkıdı..aşk olsun balııımm.mafoldumben.küstüm küstüm bananeeeee....:umursamaz:

neyse hadi ben de katılıyım.accık kurtlarımı dökem.süsleniyim geliyom.zemuszemus.bu bebek yüzünden bakımsız tarzana döndüm.:kedi::roflol::roflol::roflol:.oooohhh oooohhh yandansositosositosositosositosositososito:dance::dance::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:hadi içelim tabiki çay içeliiiimmm:içelim

TOPİĞİN HAYIRLI OLSUUUUUNNN..BALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM...kusura bakma eli boş geldim.:kedi:çünkü resim yapıştırmeyı bilmiyom:kedi::roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
:

Ebrummm canımmm HOŞŞGELDİnnnn sağolasınnbuyrunnnnnnnnnnasıll haberr vermemm.Dün herkezee söyledğimm gibii sizn topiğe yazdımm aşkolsunn kız unuturmuyumm sizi:asigim::asigim:

Fıstığımm harika görünüyorsunnn çıtırımmdelikafaduldendelikafaduldenUlaa sen bizden küçüksünn nan :)gayett bakımlı görünoyorsun kaydirigubbakcemile3

Resim yapıştırmayımı bilemedinn.sırnaşık şeyAllah iyiliğini versinn kaydirigubbakcemile3Bir ara hatırlatt öğreteyim sanakaydirigubbakcemile5

Yaw ben oynamayı pek bececremiyom
Bana bulaşık temizlik işleri kalıcak kanımca sırnaşık şey

Yaw ben oynamayı pek bececremiyom
Bana bulaşık temizlik işleri kalıcak kanımca sırnaşık şey

Tipeee bakkkk mannakk:roflol::roflol::roflol:
Ulann otru yerinee daha fazla rezilll etme kendiniisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Vahhh sabommm gelll sen şöyleee bak sag tarafaşutarafagitti bir sürü bulaşıkk yığılmışşş..sırnaşık şeyHadii bakım ellerinden öperralkisalkisalkis

Ula alt katta kocişlere yemek verelim dedüydükya iyi etmişiz he kaydirigubbakcemile3 Asinin kocişinden rica ettim bizim bulaşıklara el at dedim kırmadı sağolsun vereliniortak :roflol:
bunca bulaşığı başıma yıkacağını mı sandın :dilcikar: :mymeka: :jeyyar:
insan bi bulaşık makinesi ayarlar yazık adama
sırnaşık şey

SABOO allah iyiliği versinn...Asiden izin aldınmıı.Bizim delü kudurmasın sonra bütün bulaşıkları kocişee yıkattınız diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Adama bak iki büklümm olmuşş ayıp değilmii adama ne kakaladın bulaşıklarııı..Bir sürü kadın varkenn adamlar bulaşıkk yıkıyorr..sırnaşık şeysırnaşık şey
Amann ohh iyi olsunn onlara yıkasınlarrr...İlaçtı,tedaviydii,acıydı herşeyi biz çekelimsırnaşık şeyOnlarr ohhh bize bakmasınıı bilsinler ancasırnaşık şey.ŞİMDİDE biz onlara bakıcazzz:roflol:Bakalım uzaktan bakmakk nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ula haklısın gidemde azcuk yardımcı olam kaydirigubbakcemile

Biri kısır mı dedi?? cokacimcoook

Biri kısır mı dedi?? cokacimcoook

delikafaduldenOoooo editörümüzz gelmişş.Hoşgeldinn canımm buyrunnnnnnnnn
Canımm dur sanada kısır hazırlayımm.Üzerine pulbiberr istersen serpeyimm güzell olurr ikisi bir arada:jeyyar:Afiyet olsunnncokacimcoook

pulbiber de isterim,ama özellikle turşu isterimcokacimcoook

kurnaz
o dansöz fotosunu kaldırsan iyi olur.
üzerindeki sitenin adresi hiç hoş değil..

ev sahıbı gelıyom yoksu nerelerdesınnnn...kötükedihüsokötükedihüso
hamıs arkadslar ve yesılaycı arkadslar sıgrasız bolume gecınnn sızler...

ıyı eglenceler kızlar bu partı tam benlık haaaaaa :lepi:
asılamayıda tutturamadık yeter ulennnnnnnn hep bızmı cekecez
harap olduk beeeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sımdı sıra eglenmekte sositososito oh oh sositosositosositososito
bulasık ısınıde bayıldım vallahı helal olsun kızlar

cnm benm fikrine sağlık.gerçekten hayatı yaşanabilir kılan birisn sen.yüreğine sağlık cnm ve dilerim burada olan olmayan tüm arkadaşların dileklerini rabbim kabul ederde birde o zaman yaparız bu partiyi öpüorm cnm.bunlarda benden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…