Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serracım inş kavuşursun meleğine canım inş bende kavuşurum tabi:)

heyttttttttttttttttttttttttt balsurat nerdesin çık karşımaaa partini dağımaya geldimmm lülülülülülü

İnşallah uğurlu olur ..
Parti nasıl geçiyor bizimpartide 40 gün 40 gece opuyorumnanaktan
:dance::dance:Evett ceylanımm 40 gün 40 gecee anca kurtlarımıızıı dökerizzz:dance:
herkeşlere merabaaa temmuz yaı hayırlı ve uuğrulu gelir inşş bizlere
balım geldim ama kapıda kaldım yaa yoksun zili çaldım duyan olmadı neyse ben gidiyom :gitme:kib görüşürüz
:dance:ozgul ben geldim sen gitmişsinnn:1hug:

YAA kapıdamı kaldınn :gitme:Kızlarrr zili duymadıı demekkkiiii müziğin sesindenklava:

iyiym canım sen nasılsın
şafak 4 çok heyecanlıyım ya inşallah hamişimdirrr inşallahhhhhhhhhhhh
hihoyyythihoyyythihoyyytRufeydammm inşallahh 4 gün sonra müjdeli haberii verirsinn bizeee.Varmıı belirti bişilerrhihoyyyt
heyttttttttttttttttttttttttt balsurat nerdesin çık karşımaaa partini dağımaya geldimmm lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:Ne oliyiii nann burdaaaa ..Ulaa partiyi dağatamazsınnklava:kaydirigubbakcemile3

çekturma baa 14 lümü haaa zemuszemus

Ulann sen tamm lazsınn heekaydirigubbakcemile3 14 lüyüü ver banada bir güzelll yağlayımmm...:jeyyar:Cıddi diyorum:jeyyar:Babamınki yağlardım:roflol::roflol:Ama bir türlü atış yapmak nasip olmadı kaydirigubbakcemile3Bir ara polislik sevdam vardı .Kayıt oldum karakollarda dolaştım .ifade verdimkaydirigubbakcemile3delüyümm yaa sonra vazgeçtim şark hizmetinden dolayısırnaşık şey turkbayragi turkbayragi

aaa ne kadar zevkli varyaa geçen sene dayı oğlunun köyde düğünü vardı 10 şarjör boşalttım varyaa turkbayragi ama öyle magandalıklara karşıyım köy yeri olduğu için attım :teytey:

aaa ne kadar zevkli varyaa geçen sene dayı oğlunun köyde düğünü vardı 10 şarjör boşalttım varyaa turkbayragi ama öyle magandalıklara karşıyım köy yeri olduğu için attım :teytey:

delikafadulden delikafadulden delikafaduldenDelüyeee bakk aferinn sanaaaadelikafadulden delikafadulden

he canım valla kapıda kaldım dur hele zili gene çalamda açan olurmu zırrrr zorrr zırrrr zorrr huuu açkız kapıyı anaa tabi onca sesli müzikten silahtanne duyacan ki beni neyse daha da ballom gelmem:dilcikar:

balkafa ben gidiyorum
artik mi=uayneleri tek basina yaparsin sana guveniyorum kimseyi sakat birakma okissss
lülülülülülü

canım ya çok halsizim hiç böyle olmazdı ya inşallah hamilelik belirtisidir inşalahhhhhhhhhhhhhhh

lem bu pko bırakmıyor peşimi 38.günüm yarın hala giden gelen yok ..Testte yapmıyorum inat değilmi inadınada kasığım ağrıyor..

lem bu pko bırakmıyor peşimi 38.günüm yarın hala giden gelen yok ..Testte yapmıyorum inat değilmi inadınada kasığım ağrıyor..

canım ya çok halsizim hiç böyle olmazdı ya inşallah hamilelik belirtisidir inşalahhhhhhhhhhhhhhh

İnşallahhh kızlar güzell haberlerr alırızz sizdennnnndelikafaduldendelikafaduldenceylanımm adetı bayaga gecmıs yapsana bır testtttttttklava:

Balım gece almış oklavanı almışsın eline :umursamaz:
Cuma gününe kadar olmazsam yaparım aman sanki ilk defa geçikiyor kaderimiz bu kaydirigubbakcemile

Balım gece almış oklavanı almışsın eline :umursamaz:
Cuma gününe kadar olmazsam yaparım aman sanki ilk defa geçikiyor kaderimiz bu kaydirigubbakcemile

2 gün sonra test günü demekalkisalkisalkisHadii hayırlısıı :dance:

Nezaman test yapsam daha 5 dakika geçmeden adet oluyorum ya hadi hayırlısı..

Nezaman test yapsam daha 5 dakika geçmeden adet oluyorum ya hadi hayırlısı..

Belkidee bu ayyy turnayı gözünden vurdun :jeyyar:
Varmı belirtilerinn..yerimsenibenGerçii insan hamile oldugunuu hisseder gibime geliyorrr..Belirtiler daha farklı oluyorr çünkü
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…