Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olacak asim gelecek inşallah bebeğin ozaman bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin inşallahhh ozaman arkada kalaknlara amannnnnnn oluyor oluyor sıkmayın canınızı diyceksin yakındır inşallah asim bu günler biz seni seviyos sıkma canını mujukaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rabbim dermansız dert vermesin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

Adıvar biz varız =)) hu huuu komşu nerdesin =))

tesekkurler alcinim
bazen dertleniyorum boyle isteeeeeeeeeeee

söz veripte yapmayanı amaalmaz: balım öpsün nanaklarından.. opuyorumnanaktan bak gene kıyamadım sanaŞeniz

tesekkurler alcinim
bazen dertleniyorum boyle isteeeeeeeeeeee
bidenem bak elcinim ne güzel demiş
Allah dermansız dert vermesin diye...

inan seni çok iyi anlıyoruz hepimiz.. elbet bigün meleklerimiz gelecek göbüşümüze sadece biraz naz yapıyorlar okadar..
hele bi gelsin bak gör nasıl bekletti diye poposuna poposuna şaplakları patlatıcam

İyi Pazarlar ..
sanada iyi pazarlar bidenemopuyorumnanaktan

kızlarr çok kötüyümm yorgunumm evde tadiklattt var öldüm öldüm dirildim(((basımda fezı agrıyorr 5 gundur sanırım stres yaptım nasıl bu işler biticek diyee bas agrıyarak iş yapıyorumm hiç oturmadım bugunn

Kızlar hani demiştim ya rizede yürüyen merdiven:roflol:dün görümcenin cocuguna kıtap kabı almak için girdik .Kadının birisi merdivenim önune duvar gibi geçmişşş korkudan çıkmıyorr.üstelik merdivende yıgılma var cıkamıyon yanı kaplamışş..Ben aradan geçtim kadına dedim hadii çıkıyozz:roflol:ulan sonra aklımdan kötü şeyler geçtii.Dedim şimdiii çıkarsakk birde kadın düşese kabak benim başıma patlıycak.Aman dedim sonra içimden bismillahh kadın kolumdan tuttu çokk komikti:roflol:kadın adımını attıı azcık tarttı ben dengeyi sağladım :roflol:sonra inmeye yakın dedim hadi sımdı ınıyoruz kadın oh be dedı çok sağolasını kızım dedii teşekkür etti dua etti :roflol:sonra 2 kızına beni gösterdi bak bu beni çıkardı diye:)onlarda tesekkur ettı :roflol:acaba kadın nasıl ındıı inişini beklemedim

delümmm rizenin bal kahramanı oldun desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi gecler sizede hayaletler
burdadami si varsiniz ya
her yere dolustunuz valla
sizede gun dogdu

semame semame tutun nan hayaletler ucundan cekekkaydirigubbakcemile5
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

lülülülülülülülülülülülüGünaydınlar

Uzun ve Mutlu Evliliğin Sırrı" konulu seminerde 49 yıldır evli olan bir adam konuşmacıymış. Adam konuşması sırasında;
...Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika’ya götürdüm."
Bunun üzerine izleyicilerden bir soru gelmiş:
"Peki 50. yıldönümünüzde eşiniz için ne yapacaksınız?"
"Gidip geri getireceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…