- Konu Sahibi EU3
-
- #8.721
yorgunum kizlarrrrrrrrrrr beynim yoruldu ruhum yorulduakannehir
bazen elim ayagim tutmuyor saatlerce kalakaliyorum
nedenmi????????????
allahim sana bin sukur:Saruboceq::Saruboceq:
sen en iyi zamani bilirsin diyorum ama kendimi uzulmekten alamiyorum
hersey o kadar bos ve anlamsiz geliyorki:1ninca::1ninca:
gonlum cok yoruldu artik bebek gelse bile gecermi bu sizi diyorummirmirmirmirmirmirmirmirsenağlamasenağlama
uleeeeeyyyyyyyynnnnnn valla adamın adı çıkacağına canı çıksın:1shok: puuuuuuuuuuuuuuuakannehir
bende diyom o satte niye kulağım çınlıyo deyüü demek sendim selectimmmm ama ben senin için yapıcam prof söz nan:icecream::icecream::icecream:
bidenem bak elcinim ne güzel demiştesekkurler alcinim
bazen dertleniyorum boyle isteeeeeeeeeeee
sanada iyi pazarlar bidenemopuyorumnanaktanİyi Pazarlar ..
Kızlar hani demiştim ya rizede yürüyen merdiven:roflol:dün görümcenin cocuguna kıtap kabı almak için girdik .Kadının birisi merdivenim önune duvar gibi geçmişşş korkudan çıkmıyorr.üstelik merdivende yıgılma var cıkamıyon yanı kaplamışş..Ben aradan geçtim kadına dedim hadii çıkıyozz:roflol:ulan sonra aklımdan kötü şeyler geçtii.Dedim şimdiii çıkarsakk birde kadın düşese kabak benim başıma patlıycak.Aman dedim sonra içimden bismillahh kadın kolumdan tuttu çokk komikti:roflol:kadın adımını attıı azcık tarttı ben dengeyi sağladım :roflol:sonra inmeye yakın dedim hadi sımdı ınıyoruz kadın oh be dedı çok sağolasını kızım dedii teşekkür etti dua etti :roflol:sonra 2 kızına beni gösterdi bak bu beni çıkardı diye:)onlarda tesekkur ettı :roflol:acaba kadın nasıl ındıı inişini beklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?