• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilterçakırr iyiym canım sen :dance:ev işleri var benim molam bitti çıkıcam şimdii
yaaa sorma balım o işleri benimde bir sürü kesilecek fatura var önümde herkez bayramda tatil yaptı otel doluydu :( şimdi ben fatura kesecem bir dünyaa ahhhh ahhh
allah kolaylık versin sanada canım ev işleride ayrı bir problem

herkes kaçıyo ama

hobigif_ROSES019.GIF

selam millet nbr ev isleri hic bitmiyor

RAMAZANDA BıTTıı PARTıYE SON GAZ DEVAMMMMMMMMMM zemuszemus

selam arkadaşalarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakimm öpüyorum hepinizi mujukaaaaaaa

:hulya:kızlar bişilerr örüyonuzmuuu :))ben iğne oyası havlu kenarı yapıyorum tabii pc oldugu içinnn durdugu gibi duruyor örnek :roflol:anca akşam pc yi eşim alınca alıyorum 2 iğne vuruyorumm:))

balım ellerine sağlık ne güzel olmuştur muhakkak

balım emeğine sağlık ne kadar beceriklisin maşallah çok güzel olmuş hem havlu hemde bebek bayıldımŞeniz:nazar:

çok güzeller maşallah şekerim
ellerine saglıkkkkkk

:hulya:kızlar bişilerr örüyonuzmuuu :))ben iğne oyası havlu kenarı yapıyorum tabii pc oldugu içinnn durdugu gibi duruyor örnek :roflol:anca akşam pc yi eşim alınca alıyorum 2 iğne vuruyorumm:))

az degilsin nan sen
kizim elimden kurtulamazsin borcun olsun hamis kalirsam banada cocuk esyasi felan yaparsin
hayatta beceremem ama cok severim

az degilsin nan sen
kizim elimden kurtulamazsin borcun olsun hamis kalirsam banada cocuk esyasi felan yaparsin
hayatta beceremem ama cok severim

:kedi::asigim::)hiç birşeymi bilmiyon kız..Ben dikiş,örgü ,nakış herseyı bılıyorum :)

Back