Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım kandiliniz mübare olsunnnnn
rabbim kandil hürmetine bebişlerimizi göndersin inşallahhhhhhhhhhhhh

cEYLANlarımın hepsii burdaaaahihoyyytceylanım canım hoşgeldinn.hihoyyytYaa sen görmedin demek olsunn senin içindeee dolaptaa kısır varr yanındada kandil simiti birde ayran:jeyyar:

Ben kandil simiti ve de ayram alabilirmiyim opuyorumnanaktan

ooo tamamdır o zaman balımmmm gelirim arada yemeğe geeyiğe şu işlerimi bi halledeyimde rahat rahat oturur muhabbet ederiz tatlımmmmmmm

benim istikakımı ayır balsurat niyetliyim ben. orucumu açam isterum ha ona göre zemuszemus

benim istikakımı ayır balsurat niyetliyim ben. orucumu açam isterum ha ona göre zemuszemus

Allahh kabull etsinn canımm ne güzell yaa bende tutucaktım şeytann tutma egce yat dedii lanettklava:
Sana ezan saati güzell bir ziyafet hazırlayalımcokacimcoook

Allahh kabull etsinn canımm ne güzell yaa bende tutucaktım şeytann tutma egce yat dedii lanettklava:
Sana ezan saati güzell bir ziyafet hazırlayalımcokacimcoook

yok cane midem rahatsız kavun peynir bide kakaolu puding var aklımda onları yesem kafi bana :kedi:
dünde niyetliydim bu günde allah kabul eylesin. benledeuğraştı şeytan ama avucunu yaladı naniknanik:jeyyar:

balkafanın yumoşlarının maşallahı var kızlar
bu parti bi dahaki ay sona ericekdelikafadulden
doğum partileri açılcakdelikafadulden:CüvCüv:

nefertiti50 hayır henüz değil canım..
yumurtaları fazla bu ay inş olucak..

balkafanın yumoşlarının maşallahı var kızlar
bu parti bi dahaki ay sona ericekdelikafadulden
doğum partileri açılcakdelikafadulden:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sevomm bu partii sona ercek gibi görümüyorrkaydirigubbakcemile3
yok cane midem rahatsız kavun peynir bide kakaolu puding var aklımda onları yesem kafi bana :kedi:
dünde niyetliydim bu günde allah kabul eylesin. benledeuğraştı şeytan ama avucunu yaladı naniknanik:jeyyar:
Allahh kabul etsinn canım ne mutluu sanaopuyorumnanaktanŞeytanın bacağınıı kırmıişsınn ..opuyorumnanaktan
balsurat hamılemı arkadslar?

sırnaşık şeysırnaşık şeynefer yok canımm nerdee o günlerkaydirigubbakcemile3Bugun hamilemisin diyen 3.kişi sen oldunsırnaşık şey

pişilerde benden buyrun..
afiyet olsun..

delikafaduldendelikafaduldenEllerine sağlık tuliynn çok lezizlerrcokacimcoook

Allah sÖylettı belkıde ınsallah canım hayırlı zamnda nasıp etsın sana,bana ısteyen herkese regaıp kandılını yÜzÜ suyu hÜrmetıne.

Kızlşar birkaç gun yokum ıStanbuldayım ...Bensiz yemeyin bana da ayırın olurmu

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve saygınlık döşeğini benim için yay; (kana kana içebilmem için) rahmet pınarlarının kaynağına indir beni; cennetinin ortasında yer ver bana; beni katından kovulmayla karşılaştırma; senden ümit kesme yoksunluğuna duçar etme; İşlediklerimle kısas etme; kazandıklarım hususunda sorgulama; gizlediğimi açığa çıkarma; örttüğümü açma; amelimi adalet terazisinde ölçme; halkın gözleri önünde halimi aşikâr etme; yayılması benim için utanç vesilesi olan şeyleri onlardan sakla; katında beni rüsvay edecek şeyleri onlardan gizle. Hoşnutluğunla derecemi yükselt; bağışlamanla saygınlığımı kâmil eyle; beni sağdakilerin (Ashabü’l-Yemin) arasına kat; güvene kavuşanların yollarına yönelt; kurtuluşa erenler grubuna dahil eyle; benimle salihlerin meclislerini şen eyle. Âmin, ya Rabbe’l-âlemin.

~ Hayırlı Cumalar kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…