• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı kandillerr...... cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:

hayırlı geceler tatlı ruyalarr.....opuyorumnanaktan

bereketli sahurlarr ..........cokacimcoook

ve yeni güne günaydınnhihoyyyt

herşey gönlünüzce olsun dostlarr :lepi:

AFERİN sizealkisalkisalkis

sigara.jpg

191818.jpg

hehehehehehe aynı ben böle fosur fosur içiyom :delphin: delikafadulden

günaydın kızçelerrrr elimi yaktım sabah sabah sıcak su döküldü elim uffffffff oldu çok yanıyor acıyorrrr mafoldumben
ayyyy çok geçmiş olsun hemen soğuk suyun altına tutsaydın bebanten krem sür biraz rahatlatır ayy ben yanığa hiç dayanamam

ben sıgara içmiyorum içmeyın leynnnn

Püff burasıı koktu:sinifsinif:

Ben yatmaya gidiyorum kızlarr iyi gecelerrrrrrr

eferin kızlar sigaraya hayııııırrrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kızçelerrrr elimi yaktım sabah sabah sıcak su döküldü elim uffffffff oldu çok yanıyor acıyorrrr mafoldumben

çok geçmiş olsun bidenem.. yanık çok fena

bu arada herkese Günaydııııııınnnn
3e67680d7248acdbf983532.gif

Son düzenleme:
hihoyyytGünaydınn kızlarrr herkezee hayırlı günlerrrhihoyyyt

ANk off offf :1no2:oo sıcak suyun eli yaktıgındakii acıyı bir ben bir allah bilirr:1no2:çOkk geçmiş olsun bol bol bepanten ve silverdin yanık kremi sürrr.Uf inşallahh su toplamazz...Bende 3 ay önce parmagıma sıcak su döktüm bu parmagıı görenn şaşırıyordu 10 gün boyunca ağladım acısınamafoldumbengörenin içi ıggg ediyoduu 2 cm yukarıya kabarmıştı içi su dolu balon off allah yardımcın olsun ınsallh senınkı hafıtır:teselli:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

hihoyyytGünaydınn kızlarrr herkezee hayırlı günlerrrhihoyyyt

ANk off offf :1no2:oo sıcak suyun eli yaktıgındakii acıyı bir ben bir allah bilirr:1no2:çOkk geçmiş olsun bol bol bepanten ve silverdin yanık kremi sürrr.Uf inşallahh su toplamazz...Bende 3 ay önce parmagıma sıcak su döktüm bu parmagıı görenn şaşırıyordu 10 gün boyunca ağladım acısınamafoldumbengörenin içi ıggg ediyoduu 2 cm yukarıya kabarmıştı içi su dolu balon off allah yardımcın olsun ınsallh senınkı hafıtır:teselli:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

saol canım benim wallaha anlamadım nasıl oldu bir anda hopppp döküldü işte su toplar kesinlikle hemen krem sürdüm zaten çok acıdı ama şimdi biraz daha iyi oldu kremi sürünce iyi geldi

saol canım benim wallaha anlamadım nasıl oldu bir anda hopppp döküldü işte su toplar kesinlikle hemen krem sürdüm zaten çok acıdı ama şimdi biraz daha iyi oldu kremi sürünce iyi geldi

Bende bitki çayı yaparken yakmıştımakannehir cezvedeki sıcak suu hışşşrrrrrrr hırşşşşş diye sıcak sıcak dökülürken ses çıkarya :)coşş diyeeeee işte o şekilde döküldü parmak cosladıı uff salak kafam keşke resmini silmeseydim eklerdim burayakaydirigubbakcemile3az delüyümde resmini çekmişttim

Bende bitki çayı yaparken yakmıştımakannehir cezvedeki sıcak suu hışşşrrrrrrr hırşşşşş diye sıcak sıcak dökülürken ses çıkarya :)coşş diyeeeee işte o şekilde döküldü parmak cosladıı uff salak kafam keşke resmini silmeseydim eklerdim burayakaydirigubbakcemile3az delüyümde resmini çekmişttim

ay bu çatlak beni öldürcek daha neler duycaz bakalım resmini çekmiş bide kaydirigubbakcemile3

ay bu çatlak beni öldürcek daha neler duycaz bakalım resmini çekmiş bide kaydirigubbakcemile3

Valla bak çekmiştimm:))kaydirigubbakcemile3Çünkü elimi bursada yakmıştımm .Rizeye gelince eşime göstericektim ne çektigimi sırnaşık şey

Ben kaçıyorum kızlarrkaydirigubbakcemile4ev işleri beni, beklerrrrr:kedi:HAVA yağmurluu burda ufff:sinifsinif:çarşıya çıkmam lazımm

Back