E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.961
aaa etiketleri yeni gordum harika olmussssssss yaf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AFERİN sizealkisalkisalkis
![]()
![]()
ayyyy çok geçmiş olsun hemen soğuk suyun altına tutsaydın bebanten krem sür biraz rahatlatır ayy ben yanığa hiç dayanamamgünaydın kızçelerrrr elimi yaktım sabah sabah sıcak su döküldü elim uffffffff oldu çok yanıyor acıyorrrr mafoldumben
ayyyy çok geçmiş olsun hemen soğuk suyun altına tutsaydın bebanten krem sür biraz rahatlatır ayy ben yanığa hiç dayanamam
günaydın kızlarrrr
ank06 cım geçmiş olsun canım ya
ben sıgara içmiyorum içmeyın leynnnn
Püff burasıı koktu:sinifsinif:
Ben yatmaya gidiyorum kızlarr iyi gecelerrrrrrr
günaydın kızçelerrrr elimi yaktım sabah sabah sıcak su döküldü elim uffffffff oldu çok yanıyor acıyorrrr mafoldumben
eferin kızlar sigaraya hayııııırrrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok geçmiş olsun bidenem.. yanık çok fena
hihoyyytGünaydınn kızlarrr herkezee hayırlı günlerrrhihoyyyt
ANk off offf :1no2o sıcak suyun eli yaktıgındakii acıyı bir ben bir allah bilirr:1no2:çOkk geçmiş olsun bol bol bepanten ve silverdin yanık kremi sürrr.Uf inşallahh su toplamazz...Bende 3 ay önce parmagıma sıcak su döktüm bu parmagıı görenn şaşırıyordu 10 gün boyunca ağladım acısınamafoldumbengörenin içi ıggg ediyoduu 2 cm yukarıya kabarmıştı içi su dolu balon off allah yardımcın olsun ınsallh senınkı hafıtır:teselli:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
saol canım benim wallaha anlamadım nasıl oldu bir anda hopppp döküldü işte su toplar kesinlikle hemen krem sürdüm zaten çok acıdı ama şimdi biraz daha iyi oldu kremi sürünce iyi geldi
günaydın kızçelerrrr elimi yaktım sabah sabah sıcak su döküldü elim uffffffff oldu çok yanıyor acıyorrrr mafoldumben
hihoyyytGünaydınn kızlarrr herkezee hayırlı günlerrrhihoyyyt
Bende bitki çayı yaparken yakmıştımakannehir cezvedeki sıcak suu hışşşrrrrrrr hırşşşşş diye sıcak sıcak dökülürken ses çıkarya :)coşş diyeeeee işte o şekilde döküldü parmak cosladıı uff salak kafam keşke resmini silmeseydim eklerdim burayakaydirigubbakcemile3az delüyümde resmini çekmişttim
ay bu çatlak beni öldürcek daha neler duycaz bakalım resmini çekmiş bide kaydirigubbakcemile3