E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.901
nettin sen öle balımmm :roflol: :roflol:
Bilmemki valla bende inanamıyomm:))hele üst kıkırdaga gidince dahada kalın oluyorr:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nettin sen öle balımmm :roflol: :roflol:
ayyy kanal tedavisii zormuu ben hiç olmadımm1no2::1no2:benneyaptımkidolgu ve kaplama dısındaaa :)
canım git yoksa dişinn kanal tedavilik olur sonraa kanal tedavısı olan diş mutlaka çekime gidiyormussenağlama
çok zor valla sinirler temizleniyor ya kafamçokkarıştı ya benim dişlerime metal değdimi tüylerim diken diken olur o dişi oydukları alet var ya beynimi oyuyor sanki çok huylanıyorum ondan sevmiyorum hiç kaç tane doldu var zaten dişlerimde mafoldumben
bels AVATARDaki senin bebenmi:)
yok tatlım abimin bebesi ama benim gibi doğurmadım emzirmedim ama ben büyüttüm 2yaşına kadar 2yaşındaydı evlendim ahh bak çok özledim şimdi pazar günleri düzceye dönerken hep şey diyo bana seni özlücem sibel hala çabuk gel :sinifsinif:
sağol canımm..bizim balkona yuva yaptı zarif bir güvercinde dün biri bu gün biri çıktı yavruların hem seviyom hem ağlıyom onları bende konuşamıyo ama beni anlıyo anne kuş bebelerini göster bana diyom kalkıp gösteriyo uzaktan seviyom bende kaçmasın diye babakuşu görmelisiniz kızlar nasıl besliyo seviyo anneyi anlatamam hayvanlarda bile ALLAHIMIN güzelliği varmafoldumben![]()
pinkim buyur
halıları sile sile eskittin be balkafam:mymeka:BEN CIKIYOM :gitme:halı silcem:gitme:
balkafa ne halisi kizim birak su isleri biraz yaaaaaaa
yemeğimm yandııııııııııı :)9
![]()