• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy kanal tedavisii zormuu ben hiç olmadımm:((:1no2::1no2:benneyaptımkidolgu ve kaplama dısındaaa :)

canım git yoksa dişinn kanal tedavilik olur sonraa kanal tedavısı olan diş mutlaka çekime gidiyormussenağlama

çok zor valla sinirler temizleniyor ya kafamçokkarıştı ya benim dişlerime metal değdimi tüylerim diken diken olur o dişi oydukları alet var ya beynimi oyuyor sanki çok huylanıyorum ondan sevmiyorum hiç kaç tane doldu var zaten dişlerimde mafoldumben

çok zor valla sinirler temizleniyor ya kafamçokkarıştı ya benim dişlerime metal değdimi tüylerim diken diken olur o dişi oydukları alet var ya beynimi oyuyor sanki çok huylanıyorum ondan sevmiyorum hiç kaç tane doldu var zaten dişlerimde mafoldumben

Hımm yaa kanal tedavısını yegenım anlattı gecen hıc acımıyor yenge dedi :))))uyuşturunca hissedilmiyormuş diyorlarrr.yada beni kandırıyorlar :):roflol:

Herammmm benim çkilmek için bekleyen bir diş var kaplama dişim senağlama dr agrıyınca gel dediisenağlamaödüm kopuyoooo nasıl çekicekler yaa en son 12 yasında cektırmıstım dı ve nasıllbırsey hoıc hatırlamıyorummmmmsenağlama2 ay once dişci koltugunda agladım korkudan

bels AVATARDaki senin bebenmi:)

yok tatlım abimin bebesi ama benim gibi doğurmadım emzirmedim ama ben büyüttüm 2yaşına kadar 2yaşındaydı evlendim ahh bak çok özledim şimdi pazar günleri düzceye dönerken hep şey diyo bana seni özlücem sibel hala çabuk gel :sinifsinif:

yok tatlım abimin bebesi ama benim gibi doğurmadım emzirmedim ama ben büyüttüm 2yaşına kadar 2yaşındaydı evlendim ahh bak çok özledim şimdi pazar günleri düzceye dönerken hep şey diyo bana seni özlücem sibel hala çabuk gel :sinifsinif:

mafoldumbenbenimde yegenimm uzaktaa evlendiğimde 6 aylıktı şimdi kocaman adam oldu 4.5 yaşında mafoldumbenteyzesi göremediii büyüyüşünü çokk zorrrmafoldumben

ne halısı siliyon yaa bırak pis kalsın :) bende yarın gene gidicem izmite bayram iznimi kocamdan erken aldım :) cumaya kadar burda şimdi onun 2 gömleğini ütülücem bavulumu yapıcam ağda operasyonu yapıcam nerden baksan 3 saat sanada kolay gelsin banada hadi mucuksss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2599_animado.gif

pinkim buyur
sağol canımm..bizim balkona yuva yaptı zarif bir güvercinde dün biri bu gün biri çıktı yavruların hem seviyom hem ağlıyom onları bende konuşamıyo ama beni anlıyo anne kuş bebelerini göster bana diyom kalkıp gösteriyo uzaktan seviyom bende kaçmasın diye babakuşu görmelisiniz kızlar nasıl besliyo seviyo anneyi anlatamam hayvanlarda bile ALLAHIMIN güzelliği varmafoldumben

BEN CIKIYOM :gitme:halı silcem:gitme:
halıları sile sile eskittin be balkafam:mymeka:
balkafa ne halisi kizim birak su isleri biraz yaaaaaaa

ahanda al bendende o kadarvereliniortak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Eevt 4 yıllık evliyim kaç defa yıkadım hatırlamıyorum

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

merhaba kızlar nasılsınız
rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin
veeelsin bebişler inşallah kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile2 geçmişi okumak baya uzun sürdü
:gitme: ben görmedim sizin güzel resimlerinizi ama :gitme:

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kadir geceniz mubarek olsun..

Back