• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noruyonuzz mirmirmirmir

isabet oldu bu soruda herkes bisey oruyo burda
:roflol:
:hulya:

35iv.gif

kızlar ben hamile olmak istiyorum yine depreşti nan benim hormonlar ühüüüüüüüüü ühüüüüümafoldumben

neyse ben şimdi çıkam mutfağımı halledem misfairler yeni gitti okişşş hem toplansın benim kafa yoksa kıracam şimdi kendi kafamı:mymeka:

herkezz bişilerr örüyorrr:)))bende yeni bır:hulya:kaydirigubbakcemile3aktım el işimii yegenime dantel yapıyodum çeyizine :hulya:ohhh iğne oyası havluda yaptım dün akşam ama daha bitmedi:hulya:Bu kış allah izin ederse full çalışıcm:hulya::hulya::hulya:vavvvvv tutmayın

kızlar ben hamile olmak istiyorum yine depreşti nan benim hormonlar ühüüüüüüüüü ühüüüüümafoldumben

:)elchımın sabret canım hamiş kalıcan hayırlı zamanda inşallahhhhh...ZIRLAMA nan:mymeka:Önce sağğğğğğğlıkkkkkkkkkkk:mymeka::kızgın:ben artık istemiyorum valla bebe olmuyor diye 1 damla gözyaşı dökmem artıkkkzemuszemus

aferim sana bal olum akıllı akıllı bekliyecez gelecek zamanı ...

gönülümmmm yaa resmnim koycaktın hanii albumee banane bende görcem senii:(((((

Rabbim en kısa zamnda nasip eder inşalalhhhhhhh...
Kızlar bir tavsiyem kendinize tefriciye okusanıza ben bunu yaptım birde istihareye yatmıştım hamile kalıcammı diye rüyamda görmek için
üst üstüe doğru düzgün rüya görmedim en sonuna kırmzıı yazı gördüm araştırdım istiharede olumlu demekmiş ilginç bir şekilde 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim zaten biliyorsunuz tüp bebkten sonra kendiliğinden oldu

olum sana koymam nazar değdirirsiniz bana dedim ya...:hulya:

aaa gönül resim mi koyuyor bende bakcam çıbık la gönül yohsam yersin :mymeka:

Back