Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:kahve:
ne kadar bizimle olucaklar :bbo:
girlhahawq2.gif

selam dinazor arkadaşalrım istisnalar hariç heheheheh

hepiniz aşkı deyyusumu izliyonuz eneeeeeeeeeakannehir

elchınım canım hoşgeldin dinazorumm bende seni özledimmm:)ben buralardayım canım kaydirigubbakcemile3sen nasılsınkaydirigubbakcemile4

elchınım canım hoşgeldin dinazorumm bende seni özledimmm:)ben buralardayım canım kaydirigubbakcemile3sen nasılsınkaydirigubbakcemile4

canuuum bende burdayım kayın anamdan geldim biraz evvel şimdide aşkı deyyosa bakıyom aslında heç izlemem eme tv de başka bi mok yok kikikii:roflol:

gel yabaımm gell yeni orkestramız çok züpperrrr 70 lerden kalma:jeyyar:

alkisalkisalkis alkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden delikafadulden:dance: :sm_cool: hihoyyyt
:dance::dance::sm_cool::teytey::dance:Şeniz
canuuum bende burdayım kayın anamdan geldim biraz evvel şimdide aşkı deyyosa bakıyom aslında heç izlemem eme tv de başka bi mok yok kikikii:roflol:

iyi seyirlerrr elcıhozmuma:lepi::roflol:
Naberr kızlarrr 1 geceliğinee ruhum partinize gelebilirmiakannehirkaydirigubbakcemile3

alberteinsteincaricatur.jpg

ayy balımmm einstein yazısını birden enişten:1shok: okudummm ne işi eniştenin burda diycektim allahtan adamı tanıyom nanşakkıdı

16296844.jpg
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yahuu balımmm allahh gerçektgen akıl versinn bu ne beee çarşaf marşaf batar çıkmazda pisliği nasıl emizler acepp acaba altına naylonmu seriyolarr hışır hışır:roflol:

ve üstelik çok büyük günah haram :olmaz:

hakikaten yaa insan ne anlar öyle iştenn kan revan içindeyim yarimin derdindeyimm arkada fon olsun tamam :kahve:

Back