Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy özledim sizleri keyifler nasıl varmı gelişme...

yepyeni bir gün
sizelere
saglik
huzur
mutluluk
sevgi
bol kazanc
ve
bereket getirsin diliyorum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizkardesim saat 3de evliler kervanina girecek sekerler
dualarinizi eksik etmeyin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

Günaydın,günaydın,günaydın

Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta…

Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk

Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır… Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!kaydirigubbakcemile3

merhaba elcincim yaww sen amasyadamı yaşıyorsunnn
bende amasyalıyımmm

evet canım amasyadayım hemşerimi çıktık yaffffff gümüşhacıköydeyim ben sen nerelisin kimsin nesin necisin bakimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anlat heriiiiiii

kız gümüşhacıköyünden dur anamı arayımmm bilir o daha ayrıntılı duydum çünkü bu köyü çokça sohbetlerdee bizim ahbaplarımız var :)))))
benim anamda babamda amasyalı taşovalıyız işin garibi tesadüfen eşimin aileside amasyalı çıktı :)) merzifonlu onlarda
benim rahmetli dedem 15 yıl öncesinde taşova belediye başkanlığı yapmıştı uzunca bi süre 10 sene galiba orda halen bi sürü akrabamız var annemle babam evlenince gelmişler istanbulada bayramlarda seyranlarda gideriz taşovaya gerçi ben son yıllarda pek gidemiyorumda işlerden dolayı
ya geçen gün dikkatimi çekti sorcaktım sen yoktun sonra sorarım dedim
bizim çok yakın aile dostumuz var semiha teyzeler onlar gümüşhaciköylküymüş ama burdalar uzunca bi süredir 5-6 yıl olmuştur herhalde çok tatlılardır yaşlılar ama

hehehe çöiçeğim burası köy değil ilçe :1closedeyes: neysemmmm ben taşovayı hiç bilmiyorum gitmedimmm ama çok sevindim bi hemşerimin daha olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…