Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm rabbim herşeyden önce sağlık sıhhat versin huzur mutluluk versin sonra gelir diğer şeyler bebekten önce gelir bunlar ama yinede onuda versin kikikikikaydirigubbakcemile5

AMİNNNNN canım benimmm çok doğru söylüyorsun allahım hepimizin gönlüne göre versin sağlık sıhhat elbetteki öncelikle gelsin gerisi inşallaah allahın izniyle bir vakit olucaktır opuyorumnanaktan

AMİNNNNN canım benimmm çok doğru söylüyorsun allahım hepimizin gönlüne göre versin sağlık sıhhat elbetteki öncelikle gelsin gerisi inşallaah allahın izniyle bir vakit olucaktır opuyorumnanaktan

muu muju opuyorumnanaktan

heyt beeeee 3 adımda alkolü bırakmak gibim bir terapide hissettim kendimiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba canımcım sanada hayırlı uğurlu haftalarrrr opuyorumnanaktan

şişttttttttttt ne alkolü bakim ağzına biber sürerim senin heee ramazan ramazan zemuszemus:mymeka:

neysem ben kaçtım eviş ocağı toplayıp kayın anama gidecem öptüm hepinizi byeeeeeee

şişttttttttttt ne alkolü bakim ağzına biber sürerim senin heee ramazan ramazan zemuszemus:mymeka:

yok kızzz ben normal zamanda da içmemkine zati şakadan yawwwwwwwwww kızmaaaaaaaaaaaaaaaaa

neysem ben kaçtım eviş ocağı toplayıp kayın anama gidecem öptüm hepinizi byeeeeeee
kolay gelsin şekerciğimmmmm bende öptüm senii opuyorumnanaktan

selamlar iyi haftalar

selamlar efenim sizde iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kurnazim iyilik sen nasilsin
nasil gidiyor hayat
kocisin nasil canim alistimi askerlige
:Saruboceq:

iyi gidiyor canım sağol eşim iyimi arıyor hafta sonu kamerayla konuştuk işte :kedi: alışıtım alışmıycamda ne yapcan be canım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…