Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enemmmmmmm buldu beniii akannehir
kaçıom kaçıomm

ank naniknanik
naniknanik
naniknanik

yağmurcın hergün yüzümden tebessüm eksitmiyorsun ya çok öpüyorum seniiopuyorumnanaktan
nasıl keyifler..

ne güzelll delikafadulden gülün gülün ne mutlu

bizde iyiyiz çok şükür
bende muckk sen nasılsın??

selam particiler nasılsınız bakamhihoyyyt

balim gripmis :gitme:
gecer bir an öncede parti yapariz insallah...
valla canim bende evde kendi capimda pijama partisi yapiyorum kaydirigubbakcemile3
bi uyusukluk,bi bosvermislik var ki düsman basina -tatlicadiarzu-

heee sana aha bi dene daha :dilcikar:

hiç işin bitmez mi balım senin klava: yardıma gelem bari kaydirigubbakcemile3

Heram ramazanda 11 kadar uyumaktan hiçbirşey yapamıyordum .Zaten baş dönmelerim vardı 10 gündürr ev aldı başını gidiyorr.Haftayada misaifirm var yatılıı ı..Bugun dünyanın işini yaptım geberdim hasta hasta hemde:sinifsinif:annemde kızdı :kedi:

balim gripmis :gitme:
gecer bir an öncede parti yapariz insallah...
valla canim bende evde kendi capimda pijama partisi yapiyorum kaydirigubbakcemile3
bi uyusukluk,bi bosvermislik var ki düsman basina -tatlicadiarzu-
aynen canım Şenizhala uyku modundan çıkamadım ööle geziyorummirmirmirmir

canımm balımm Şenizkolay gelsin çok yorma kendini tatlişim işleri yapmadanda olmuyora.s

kıyamam kuzum sana :teselli:

bişey yemezsen başın döner tabi :mymeka:

yorma olum bu kadar kendini gelirsem yanına klava:

aynen canım Şenizhala uyku modundan çıkamadım ööle geziyorummirmirmirmir

canımm balımm Şenizkolay gelsin çok yorma kendini tatlişim işleri yapmadanda olmuyora.s

Pinkim canım benimmm sağolasınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

kıyamam kuzum sana :teselli:

bişey yemezsen başın döner tabi :mymeka:

yorma olum bu kadar kendini gelirsem yanına klava:

:kedi::asigim: Sizin evinizde hiçmii toz olmuyorr.Hergün lavabo ,wc yıkamıyormusunuzz

balimm gecmis olsunnn :gitme:
dip köse yapma yaa,aman ne olcak sil süpür tamam...
yormasinlar seni haa karismamm kötükedihüso

:kedi::asigim: Sizin evinizde hiçmii toz olmuyorr.Hergün lavabo ,wc yıkamıyormusunuzz

yapabildiğim kadar yapıyorum gülüm öncede baya işlernirdim ama şimdi çok yoruluyorum gece de dinlemiyorum yat kalk yat kalk o yüzden çok kasmıyorum kendimi yapabildiğim kadar napim bebekle bu kadar oluyor dinlenme kısmını da burda geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 aralarda da kaçamak yapıp cvp yazıyorum akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…