Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allaha şükür keyifler iyi, düğün hazırlıklarıyla boğuşmaya başladım diyebilirim.
sen nasılsınŞeniz
Allah kolaylıklar versin sana:Saruboceq:
Bende iyiyim allaha şüküropuyorumnanaktan

Çok komikk yaa evet doğru demiş doktorun yemek adında kaldıı kısır olarakk.kaydirigubbakcemile3
he deliye malum olurmusssssss

kiz tabi seversin drunu ben onu seninle hani seyyyy ya ondandir pozitifligi bi negatif olsunda sen bana gonderkaydirigubbakcemiledelikafadulden:mymeka:
sırnaşık şeyYa bende diyorumki bu adam nasıl pozitif oldu hiç aklma gelmemiştii delüsün iştekaydirigubbakcemile3

cnm benım ben cıkıyorum bu kez cok kalamadım ama olsun aksama ugrarım yıne öptm cokkkk.....

mafoldumbenmafoldumbenBugun 1 saat evin içinde düğün kasetimii aradım bulamadım yokkmafoldumbenDEli olcam yamafoldumbennereye girdi bu cdmafoldumbenuyuz şeytann

balim seviyene bak 46sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

balim seviyene bak 46sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ulann ne gülüyonn sen benimm seviyemii:mymeka:
Sen kendininkine bakk
:roflol:
Delümm tecrube puanları herkezin düştüü :)açıklama yapıldı sitede okumadınmıı alkisalkisalkis

ne silinmesi ne açıklaması kızlar hoş bizim seviye zaten azda merak ettim ne açıklamasıymış kıslaaarrr.........kocacıgım yok bugün tekim.............

okudum balim okudum bugun okudum bende neden seviyesizlestim demistim
yok seninkide tam guzel bi rakamda kalmis ta onun icin seyettirdim 46
anlamadinmi
kaydirigubbakcemile3

asim nereyi okudun kız meraklı caneylo çatlıycak bak şimdi meraktan banada söylesene bende okuyum herkesinkimi silinmiş yoksa bazı topikler tamamen kapatılınca msjlar siliniyomuş puanlar filan gidiyomuş öyle bişiymi ay banada söyleyin yaaaaaaa:)))

ne silinmesi ne açıklaması kızlar hoş bizim seviye zaten azda merak ettim ne açıklamasıymış kıslaaarrr.........kocacıgım yok bugün tekim.............
Canım merakk etme herkezinn seviyelerii düştüüü :jeyyar:
okudum balim okudum bugun okudum bende neden seviyesizlestim demistim
yok seninkide tam guzel bi rakamda kalmis ta onun icin seyettirdim 46
anlamadinmi
kaydirigubbakcemile3

mafoldumbenAnlamadım işteee ..BilmiyorummafoldumbenNe demek 46 gülmeee:gitme:

caneylom herkesin seviyesi esit miktarda dusuruldu artik seviye artirmak daha da guclesti kk ilk giriste yaziyor

bugunde benim alttaki seviye 46 oldu heheh kizma balim bak bende sendenim

balimmm bende gelebülür müyümmmmzemuszemus
bak hediye olarak bol cikolatali kekte getirdimm:kedi:

himm gelebilirsin kekin hatirinaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…