Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balımcım bakıyorumda eğlencenin dozunu arttırmışsın yaaaa.Yetişemiyorum inaannnn.......Nefes nefese kaldımmmmmm...............

Canayakın senin kızlarrr maratona çıkmışlar çok hoşlarrkaydirigubbakcemile3

kızlarrr ii geceler ben geldimm siz nerelere kaçtınız böyle partiye yetişemedim dimi..ev kuruyorum kızlar işe girdiğim için işe yakın ev ayarlıyorummm o yüzden böyle koşuştturmaca içindeimm partiyi kaçırdım yaffff .. kaynana harekatımıza devam edicez çogunlugu toplayalımda bir çok feciii planlarım var :1ninca: bu iş benden sorulur lülülülülülü

slm kızlar hamileyim sevincimi paylaşırmısınız

canımm çook tebrık edıyorum senii ve eşini..rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bu mubarek ayda böyle haberı almak çok mutlu etti beni..kolay bir hamilelik dönemi diliyorum sakın yorma kendini birak kocişee işleriii nazlan accikk ne kadarlık hamilesin ayyyy çok heyecanlandım walla teyzemi oluyoruz şimdiii Darısı tüm bebek hasretiyle yananlara gelsinn başta balım olmak üzereee aminn :Saruboceq:

iyiyim ama çok yorgunum canım yaa ( ev taşıyorum baya iş çıktı bana temizlik felan off off..sen napıosun cnm eşin ne iş yapıyor geceleri çalışıyo sanırım burda görüyrum seni genelde tatlım a.s.

yok eşim geceleri çalışmıyo yanımda o da laptopunda takılıyo nete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…