• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cucum yaaa dün gece yazmıştım geçmiş sayfada var çok yalnızım eşimi göremiyorum bile gece çok geç geliyo ve hemen uyuyo kimsem yokkk annemlere fialn bahsedemiyorum üzmek istemiyorum kimseyi sonuçta ben seçtim bu hayatı kaynanama filan söyleyince gülüyo iyi ha aman nolmuş diyo:a015:

canımm üzülme sıkma canını kaynananla direk beni muhattap et kötükedihüso
facepeur0034ox.gif

şimdi gidiyorum sakın korktum sanmayın haa donanmamla geliceğim elcinin kaynanasına hücummmmmmmm adlı hareketimizi başlatıcaz birlikte kimse bzm arkadasımızı üzemez değil mii Şeniz hadi kızlar kaçtım ben akşama görüşürüz sevgilerrr şakkıdı

şimdi gidiyorum sakın korktum sanmayın haa donanmamla geliceğim elcinin kaynanasına hücummmmmmmm adlı hareketimizi başlatıcaz birlikte kimse bzm arkadasımızı üzemez değil mii Şeniz hadi kızlar kaçtım ben akşama görüşürüz sevgilerrr şakkıdı

canımsınnn mujukaaaaaaaaaa
dan.gif

bu ne güzel haber böyle Rabbim tüm arkaşlarıma nasip etsin sanada kucağına almakk
ne güzel yaa

slm kızlar hamileyim sevincimi paylaşırmısınız

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:BEBEGIMM canımmm çokkk sevindimmmmm çokkmutlu oldum oleyyyyyyy hamişimizzzz varrrrrr:dance: :dance::dance: Tebrik ederimmm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinnn inşallahhhh..Hadiii kudurularımm kızlarr halay başı benim bananeeeee:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

:teytey: :teytey:Ben şimdi cıkıyorum kızlar ütülere devam ediyimmm akşama allah ızın ederse gelırımmmmm kudurmaya devam edıcem :sm_cool:

BEBEGIM Anlattt çabuk bu aykkii taktikler belirtiler nasıldı :roflol::roflol:

Back