Bu sevgülü mavi gözlü jandarmamı:jeyyar:ufff yaa o bizim hikaye ne güzeldiii sildilerr onu oyun bölümünden:dilcikar:benim bütün işim gücüm derdim sensin canım sevgilimmm laelaelaelaelae
Evhanımım gelmişş hayırlıı ramazanlarr canımm.Allahım kolaylık versin işlerimizde oruçlu zor oluyor .Allaha emnaett olll öpüyorum bendeŞenizcanım sorma benimde canım çıktı ev batmış çıkmış birde aykta durmaktan bilek şiştimi of yemeği koydumya ona seviniyorum yarında temizlik sonra inşallah daha rahat olurum
balım hayırlı ramazanlar olsun çok öptüm seni
alkisalkisalkishu alkisalkisalkishualkisalkisalkishualkisalkisalkisheram işler bittimialkisalkisalkis
:roflol::roflol:huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol:
turkbayragiKurazımmm eşinnn yanındamı hala gitmedi demii:jeyyar:değerlendirdinmi bakımmkaydirigubbakcemileselam millet
nasılsınız bakim
bal nerdesin nan opuyorumnanaktan
Delüm bu kadar yeterlimibalsurat aplaaa para versene bayram bugunn
mrb balım nasılsın
Evet hasret gurbet gerçektenn çok zor oluyorr.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:tşk ederim söylerim 5 gün önce evlerine döndüler abi olmuş teyzesi ayrılmak çok zor oldu mecburen dayanacağız çaresi yok sanki bir yıl oldu gideli yerleri çok belli şimdiden özledim öpüyorum canım
sen böyle cocuklara harclık euro verıyosan eger senın evı bı kurcalamak lazımmm yastık altında kımbılır neler neler varr yada mutfkda tencere ıcındemüsaitmisiniz size gelmek istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?