- Konu Sahibi EU3
-
- #5.841
delikafaduldenkiMLERİİİ görüyorummm hoşgeldinnnnn ankmbuyrunnnnnnnnn Ramazan dolayısıyla :)))müzikklere ara verdik ilahi dinliyorzzalkisalkisalkisYemekteee her akşamm kızlarla iftardayızzkaydirigubbakcemile3hihoyyytbu AKşam sende katıll iftar yemeğinee
Burdayımmm :)gizliii heramm ışıgın kapalı yinee
slm kızlar cumanız mübarek olsun
bende 2 gündür misafir vardı ilk gün 8 kişi dün 15 kişi bugünde kayınvalidemler ve eltim gelecek 8 kişi pestilim çıktı ama çok güzel oluyor harala gürele
aymesim 1 haftadır ben özlemişim topiği ordan oraya zıplayıp duruyom az hasret gidereyim
bende 2 gündür misafir vardı ilk gün 8 kişi dün 15 kişi bugünde kayınvalidemler ve eltim gelecek 8 kişi pestilim çıktı ama çok güzel oluyor harala gürele
Hepinizeee Hayırlııı cumalarrr kızlarr Tünaydınnn :Saruboceq:Rabbim cümlemizin dualarınııııı kabull etsinnnnn:Saruboceq:
elchın bu ifade çok güzelllll :jeyyar:msnme hemen ifade olarak kaydettim çok güzel oldu
Ben 15 gün aradan sonra tekrar grip oldum :çok üzgünüm:zaten rahatsızdım birde girip eklendiiçok kötüyümm.Çocuk gibi oldu bünyem artıkk en ufacık şeyden hastalıyor oldumm.:a015:Ben çıkayım kızlarr cuma saatide geldi..Dua edim azcık şifa dileyim Rabbimdensenağlama
canım yaa kıyamam ben sana çok ama çok dikkat et kendine balummmm geliyimde ben bakıyım sana okişşşş:teselli::teselli::teselli:
Ben 15 gün aradan sonra tekrar grip oldum :çok üzgünüm:zaten rahatsızdım birde girip eklendiiçok kötüyümm.Çocuk gibi oldu bünyem artıkk en ufacık şeyden hastalıyor oldumm.:a015:Ben çıkayım kızlarr cuma saatide geldi..Dua edim azcık şifa dileyim Rabbimdensenağlama
Geçmiş olsun tatlım
Allah tez zamanda şifa versin inşallah
dikkat et kendine zayıf düştün herhalde
ondan çabuk yakalanıyosun hastalıklara:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?