Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O doktorun Koca kafasınaaaa patlatırım ben gıcık yumoşu kafasına geçiririm sinir etmesinklava:klava::dilcikar:

benim adetler düzenlii:uhm:

klava: kafasına kafasına vur kızzz nasıl hakaret eder asinin yumoşlarına attırmasın tepemizin tasını klava:klava:

benim adetlerde düzenli okadarda çalışmıştık bu ay ama olmadı gene gelmedi bizim velet yine :roflol: sınırlarımı zorlamaya başladı haaaaa :roflol:

şişttttttttt kuzular ben kaçtım annemlere didiyom byeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile

kızlar mide için doktora gittim endoskopi yapamam hamilelik tedavisi görüyosan heran olabilir dedi ilaçlarda zararlıymış ilaçta kullanamazsın dedi sadece renii şurubunu kullanabişlirsin dedi tahlil verdi bakalım yarın alıcam ne çıkçak gebelik testide verdi ama çıkmaz heralde da bi hafta oldu iğneyi vurulalı idrarda çıkmaz heralde yani negatif çıkarsa üzülmeyeyim çatlatma iğnesinden bi hafta sonra gebeliği çıkan varmı arkadaşlar
bide bacamdaki yara için gittim oda mantarmış krem verdi benden bu günlük haberler bu kadar
gece sahura kalkamadım oruçluyumda hastanelerde dolandım geldim yatayım bereket iftara davetliyiz yemek derdi yok

balum canım nasılsın bugün :1rolleyes:

selam millet :1closedeyes: nasılsınız sengözlerimebaksanab bugün iftarda bendesiniz kimsye söz vermeyin :roflol: hele bir söz verin :roflol:

Kurnazım tamam bugün gelirim banada uyarrr ama kendini fazla yorma bizim içinn olurmu ne varsa onu yerükkkaydirigubbakcemile3ben iyi değilim canumm depresyondayım:gitme:

elchınım güle güle canım yine beklerizzzkaydirigubbakcemile5

hakseverr renni şurubu evet bende duydum miğde şikayeti olanlara iyi geliyormuşş.

Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra gebelik tahlili çıkmaz gibi geliyor bana çünkü bebek 1 haftada yerleşiyor rahme ve sonrasında hcg salgılanmaya bşlıyorrrr.sen yinede dr sorr

canım benim geçmiş olsun inşallah bi şey çıkmaz ama gebelik testin de bebiş çıkar inşallah :Saruboceq:

Kurnazım tamam bugün gelirim banada uyarrr ama kendini fazla yorma bizim içinn olurmu ne varsa onu yerükkkaydirigubbakcemile3ben iyi değilim canumm depresyondayım:gitme:

sen iste yeterki balum istediğini yaparım ne depresyonuı kız bende depresyondayım yaaaa bu hafta eşimi görneye gidicem diye biraz iyiyim avutuyom kendimi :gitme:

selam şekerler...bugün çok yoğunum iftara misafirlerim var..

gönülüm canım hazırlıklarr bittimmiiiikaydirigubbakcemile5

Kaç defa dicem nan iyi değilim panik atak,anskiyet,depreyın tekrarladııı geçmişee dönüyorumm .dr gitmemek için zor duruyorum ayakta mirmirmirmirbu konu hakkında bu kadar konuşayım başka bişi sormayın olurmumirmirmirmir yanlız mesele bebek meselesi deiğilll derdim KORKU .NE KORKUSUDU diye sromayım korku işteee:uhm
kız noldu sana bu aralar pek iyi gözükmüyon sen:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…