• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başında yakalandık sonunda da yakalanırım artık sonra tut tutabilirsen :çok üzgünüm:

kızlar uyumayı deneyin geçmiş olsun sanırım oruçtan yarım saat kestirin dün benim kocişinde ağrıdı çok ovdum ovdum sonra geçti ellerimd uğurlu geldi :)

hehehehe rapum yafu benim bu yıl taş çatlasın 4 tane yiyom yafff 1. gün tutmadım33 günde bir adet olduğum içinde sondan en fazla 3 ünü yerim heheheheh olmama gibi bi lüksüm benimde yok lülülülülülü

hehehehe rapum yafu benim bu yıl taş çatlasın 4 tane yiyom yafff 1. gün tutmadım33 günde bir adet olduğum içinde sondan en fazla 3 ünü yerim heheheheh olmama gibi bi lüksüm benimde yok lülülülülülü

:1shok: ne güzel valla bende öyle olsam sonunda yiycem büyük ihtimal :1no2:

bende kaçar kızlar kaydirigubbakcemile5 görüşürüz sonra öptüm siz muccukkkkkk kaydirigubbakcemile

bende gündüz uyuyamazdım ama şimdii ohh mışıl mışş birde tatlı oluyo gündüz uykusuu ohh sormayınn ü
ama tekken uyumuyom tırsıyomm evde delikafadulden

heram gönülümm selam kızlarrr opuyorumnanaktan

iyi heram nasıl olsun ramazan biraz zorluyor sen nasılsınn tosbik nasıl öpüyorum pamugumuopuyorumnanaktan

kibele hoşgeldinn sen heranın kardeşimisinkaydirigubbakcemile2öyle kaldı aklımda :kedi:

bende iyiyim gülüm gezdik geldik biraz kibelemle,annemle. pamugu uyuttuk şimdi kk keyfi:)

Back