Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar
balkafa canim bende dun cok kotu oldum valla
allah sabir versin guc versin
inanki yemek yiyecek gucum yoktu tr saati ile 10 a 10 kala yedik dusun sen artik
allahim sabir versin herkese

gunaydin kizlar
inanki yemek yiyecek gucum yoktu tr saati ile 10 a 10 kala yedik dusun sen artik

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Asimm canımm Allah güç kuvvett versinnnn türkiye saati ile 10 muu neden o kadar geç yiyorsunuz siz yaa .Sizin orda 10damı hava kararıyorr çok değişik kafam karıstııı -tatlicadiarzu-

gunaydin kizlar

nasıl yani canım yaaaa 10 mukafamçokkarıştı

Ben çıkıyom kızlarr ev işlerine bakayım.Akşamada iftara davetliyim gelemem partiyeee .Allaha emanet ollunnn öpüyorumm hepiniziiii:gitme:

akşamada iftarmış böööööööööööööö cıkcıkcıkcıklmaz: utanıyom senden delü evinde oturda yemek yap :1closedeyes:

akşamada iftarmış böööööööööööööö cıkcıkcıkcıklmaz: utanıyom senden delü evinde oturda yemek yap :1closedeyes:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaYarama bastın şuanda bugun benim için dehşet bir gün herneyse:gitme:

niye dehşet balım

bende bugün kayınvalideme davetliyim ama her sene olduğu gibi bizi erkenden bekler ve yemekleri bize yaptırır yine erken gitmezsek darılır

yarında yengem davet etti pazartesi için boşum şu an :))))))))

niye zuzum noldukineCADIARZU

:sinifsinif:Kızlar orası bana kalsın :çok üzgünüm:
selam kızlar balsurat bu senin topikin sanırım

psoriasis evittt hoşgeldinn canım bişimi dicektin:jeyyar:

caneylomumm gördüm seni gördüm aşagıdasınnaniknanikcöööönaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…