• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam particiler nerdesiniz bal nerdesin nan yoksa pc mi bozuldu yine :roflol:

balhanim yeni gelebilmis
nerdesin kiz
bende cikmak zorundayim aksama misafir gelcek tarif almaya geldim optum balkafa

Ben geldimm kızlarrr :)giremedim dün bugun dün evde değildimm .Akşamda yegenim bende kaldı ona verdim pc yi kaydirigubbakcemile3Bugund sabahtan bu zaman kadar ondaydııı :)şimdii evine gitti bende pc basına oturdummkaydirigubbakcemile3

Gönülümm hoşgeldinn delümmopuyorumnanaktanözledimm siziopuyorumnanaktan
dedim bende bal yine pc yi bozdu :roflol:

kURNAZIm muhaha yakında modem tamire gidicek gibi görünoyorrr.Sİnyaller onu gösteriyorrrkaydirigubbakcemile3kotayıda bir güzelll aşmışım yineeeee sinir olucam ne video izlerim ne kamera görüntülü arama yaparım delı olcamm yaa sınırsız tarifeye geçtik bizde dün :oklava:

bende seni özledim balım..çok yoğunum temizliğe başladım bugün..

sağol kurnazım iyiyim..senden ne haber...
heram ne haber batuş ne yapi sıkarım yanaklarından batuşun..

selam şekerler naber...
hihoyyytkibeleee hoşgeldinn hihoyyytiyii sendenn :jeyyar:fıstıkk
balım hoşgeldin nassın
sositosositoHeram iyi diyelim iyi olalım iyi olmaya çalışıyorum canımm sen nasılsın TOMBİKK NASıll öperümm o pamuk yanalarındanŞeniz
bende seni özledim balım..çok yoğunum temizliğe başladım bugün..

kaydirigubbakcemile4Yardıma gelelim sana 1 günde bitiririzz ohh mis gibi ramazana girersin

balım benim çok naziksin..kaydirigubbakcemile5
teşkür ederim.

hihoyyytkibeleee hoşgeldinn hihoyyytiyii sendenn :jeyyar:fıstıkk

sositosositoHeram iyi diyelim iyi olalım iyi olmaya çalışıyorum canımm sen nasılsın TOMBİKK NASıll öperümm o pamuk yanalarındanŞeniz

kaydirigubbakcemile4Yardıma gelelim sana 1 günde bitiririzz ohh mis gibi ramazana girersin

opuyorumnanaktan

iyiyim ben de çok şükürç....maşalalah fıkır fıkırsınız..kaydirigubbakcemile4

Back