:1ninca::asigim::kedi:Sağolasın pinkimmm Şenizdostum dert ortağım Şeniz
[/IMG]
Asimmm delümm sen test yapmadınmıı halaaaa.
Asimmm sen bana yolla o PİSsineğiiikötükedihüsoBen küçükken ne yapardım biliyonmu çokk acımasızdımm :)bir keresinde 1 kavonaza yemin ediyorum 10 sinek yakalamıştım kavonozun ağzını kapatıp onlara bakardım herkez delümüsün derdi rahat bıraksana sinekleri diye.Sonra hepsini ayrı işkencelerle öldürürdüm:roflol:bir keresinde uçlu kalemimle sineğin kafasını kopardımm ama sinek ölmedi biliyormusun :1shok:kafasız yürümeye başladııı belli bir zaman sonra öldüsırnaşık şeyDaha sonra sineğin kanatlarının ikisinide koparırdım kanatsız gezinirdi...Bazende sineği yakalayıp örümcek ağına atardımm .Sonra örümcek sineği sarmaya başlardı o zıvıldamaları hala hatırlıyorum:1shok:kaydiriglaelaelaelaelaeubbakcemile3Ne acımazmısşımm yaaa şimdi ise sinekten korkuyorum ödüm kopuyo sıçrıyomm:1ninca:Birgünde sineğin kanadına ip bağladım ama nasıl bağladım hiç sormayın çok zordu ...Sonra iple tutup evin içinde köpek gibi gezdirirdim kızlar bir hayal edin bak çok komikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:benimde kardeşim sinekleri yakalardı ben elimi atmazdım o kanatlarını koparırdı bide kıçlarına bastırırdı erkeklerin şeyleri dışarı çıkardı:kedi::roflol:
kizim manyaksin sen ya
belli iste nerde anatomi dersi alipta dr oldugun senin
bende yakalardim kavanoza hatta o zamanlar etipuf yerdik de onun bos kutusuyla yakalardik sonrada kavanoza biriktitirdik hos ben parcalamaz bogulmalarini beklerdimkötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol:
neredesinizz kızlarrr :)=)
sinek dedinizde benimde anılarım geldi delikafadulden
bende sinekleri yakalayıp dötlerini sıkardım dilşimi erkeki diye küçükken ıyyyy iğrençççççç şimdi dokunamam popodan çıkarsa bişey erek çıkmazsa diş, delikafadulden
selam elçinim nassın geçmiş dogum gunun kutlu olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?