• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım. gerçekten piskolog musun?bir çok topikte senin yorumlarını okuyorum. en son da bursa acıbadem konusunda okudum. ama rize de yaşıyormuşsun, bursada yakınların mı var?

kaydirigubbakcemile3:asigim::kedi:loneliness yok canım psikolog değilim arkadaşla matraklık olsun diye işaretledim:1rolleyes:AAA sen bursada oturuyorsunn profılde gördüm :)EVET Ailem ve akrabalarım bursadalarr:smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3:asigim::kedi:loneliness yok canım psikolog değilim arkadaşla matraklık olsun diye işaretledim:1rolleyes:AAA sen bursada oturuyorsunn profılde gördüm :)EVET Ailem ve akrabalarım bursadalarr:smiley-cool:

evet canım bursada oturuyorum. ne yaptın kesin karar verdin mi?nerede tedaviye başlayacağın hakkında?

:smiley-cool:
evet canım bursada oturuyorum. ne yaptın kesin karar verdin mi?nerede tedaviye başlayacağın hakkında?

Canım ben şuanda dinlenme aşamasındayım 7 aydır tedavi görüyor olmadıı.Artık tedaviye ara verdik doktor kararı ile.aRTIK YAPılıcak tek şey tüp bebek kaldı..Onun içinden acele etmek istemiyorum bilgi topluyorum şimdiden:asigim:1En az 1 yıl daha beklemeyi düşünpyorum doğal yoldan.yaşım genç daha hayırlısı bakalım..sendemi yaptırmayııı düşünüyorsunn

:smiley-cool:

Canım ben şuanda dinlenme aşamasındayım 7 aydır tedavi görüyor olmadıı.Artık tedaviye ara verdik doktor kararı ile.aRTIK YAPılıcak tek şey tüp bebek kaldı..Onun içinden acele etmek istemiyorum bilgi topluyorum şimdiden:asigim:1En az 1 yıl daha beklemeyi düşünpyorum doğal yoldan.yaşım genç daha hayırlısı bakalım..sendemi yaptırmayııı düşünüyorsunn

yok canım düşünmüyorum. daha 2 aydır bebek istiyoruz.

:asigim:Ne güzel daha çokk yeni :)inşallah kısa zamanda bekletmeden gelir bebeğin:Saruboceq:

sağol canım. amin. hepimizin inşallah. ama eşimde sorun var. ilk ay olmayınca doktora gittik ve varikosel olduğunu öğrendik. bakalım ameliyat olacak.
iyi geceler canım.

balımla iki kelam ettik uyumaya gitti hasta...uyyy kıyamam ben balıma...Şeniz

kızlar ben tatile çıkıom bida giremem heralde hoşçakalın hamiş kalın beni unutmayın heeeee replemeyideeeeeeeeeeee hadi bayyyyyyyyyyyyyyyyy

1213.gif
günaydınnnnn
1213.gif

1213.gif
hayırlı cumalar herkese....
1213.gif

Günaydınn kızlarr herkeze hayırlıı günlerr az takılıp çıkıcam ev işleri beni bekleeerrkaydirigubbakcemile4evittgönülümle sohbette :)kavuştukkk:1rolleyes:ceylanımm geldii psilokunkaydirigubbakcemile3he canım söylee içindekileri bana:asigim:

Back
X