• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktanYarın Beraat KandiliopuyorumnanaktanDualarımızı edelim inanıyorum meleklerim üç ayların hürmetine gelecek inşallah

bu başlığa nolmuş küçük harf olmuş yine hepsi

bu arada balım senı gördüm rüyamda ama yine hatırlamıyorum gece uyandıgım zaman bak bunu gördüm unutmayayım dıyorum ama yat kalk yat kalk ınsan şaşkına dönüyo akıl falan kalmıyor valla
Heramm :)yönetim küçültmüştürharflerii.BÜYÜK harfliyazılmış ya göz zevk,bozulmasın diyedir:)Hayır olsunn inşallahhh rüyalarımız:asigim:unuttun demek merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
İyiyim canım ne var neyok
KAsıklarımı deşiyorlar sanki sanırım inatçı yumoşlar büyümeye çabasında
ceylan gözlümmm hadiii hayırlısı ileeeee büyüsünlerrr ne xzamannn dr kontrolunnkaydirigubbakcemile5
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar herkeseeee

balkafa nbr nan hiç oralı olmuyonn bende olmamamm bugün gidiom annemeeee
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknaniknaniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüYinemi annenee gidiyon kaç gün kalıcaksınnn çabukk gellll evine:jeyyar:

yARIN BErat kandiliii kızlarr rabbim bütün dualarımızı kabul etsinnnnn.....ÇOKK duaa edelim yarın akşamm :kedi:

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :ecrin_bebek: ve gelsin bebişler kız lar ben ikiz istiyom opuyorumnanaktan

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :ecrin_bebek: ve gelsin bebişler kız lar ben ikiz istiyom opuyorumnanaktan

amin canım:Saruboceq:
inş istedğin gibi sağlıklı ikizlerin olur :Saruboceq:
benim ikiz kardeşim var
ikiz olmak çok güzel bi duyguuuuuuuu:asigim:

amin canım:Saruboceq:
inş istedğin gibi sağlıklı ikizlerin olur :Saruboceq:
benim ikiz kardeşim var
ikiz olmak çok güzel bi duyguuuuuuuu:asigim:

:Saruboceq: amin canım inşallah allah kabul etsin dualarımızı :CüvCüv:

Back
X