Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Balım'ın sizin desteğinizle aldığı köşe koltuk

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
B

balımmert

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi balımmert
633380938285396250un5.jpg

w651.png

Arkadaşlar size geçmiş günlerde bu eşyalarla ev kurmak ayıp mı diye sormuştum hatırlarsanız.Ve şimdi sizin desteğinizle sadece o bahsettiğim eşyalarla evimizi kuruyoruz.Çok mutluyuz ve sizinle de paylaşmak istedim.Bakın bu şirin köşe koltuğumuz.Önünde duran o küçük halıyı aldık bide.Fikirlerinizi almak hemde sevincimi sizlerle paylaşmak sonsuz teşekkürlerimi iletmek istedim..

• Konu Sahibi balımmert
çok güzelmiş canım güle güle kullan....sağlıkla mutlulukla...a.s.:1hug::nazar::nazar:

• Konu Sahibi balımmert
canım çok şıkmış koltuğunuz güle güle oturun.. huzurlu olmanız en değerlisi inan..

• Konu Sahibi balımmert
ben bu köşe koltuk takımını çok seviyorum!
çok güzel bir tercih olmuş.
her şey zamanla rayına oturur zaten, hiç boşuna her şeyi bir anda alıp kendinizi strese, sıkıntıya sokmanın alemi yok..

çok güzel koltuk ama cidden..

evinizin fotğraflarını da görmek dileğiyle..

• Konu Sahibi balımmert
çok güzelmiş canım güle güle kullanırsınız inşallahh

• Konu Sahibi balımmert
çok beğendim arkadaşım.güle güle kullanın.

• Konu Sahibi balımmert
çok güzelmiş canım..güle güle oturun..ben de bu tarz bir koltuk düşünüyorum oturma odam için nerden aldın?fiyatı ne kadar?

• Konu Sahibi balımmert
633380938285396250un5.jpg

w651.png

Arkadaşlar size geçmiş günlerde bu eşyalarla ev kurmak ayıp mı diye sormuştum hatırlarsanız.Ve şimdi sizin desteğinizle sadece o bahsettiğim eşyalarla evimizi kuruyoruz.Çok mutluyuz ve sizinle de paylaşmak istedim.Bakın bu şirin köşe koltuğumuz.Önünde duran o küçük halıyı aldık bide.Fikirlerinizi almak hemde sevincimi sizlerle paylaşmak sonsuz teşekkürlerimi iletmek istedim..

delikafaduldenayyy işte bende bunu istiyorum
fiyatıda cok yüksek diil ayrıca bunun tekli koltuğuda var ben ondan ikitane almak istiyorum
ve rengini yeşil yaptırıcam nasip olursa:eek:

allah mutlu etsin canım bu bence hem uygun.hem kaliteli bi marka. hemde modern .
sende 2 adet tekli alırsın fazla oturma imkanı olur
kimseyede bişi demek düşmez senide üzemezler hıhhh dersin
ileride dumunuz iy olursa inşlh güzel bi salaon takımı alırsınız
inan biz bile 3 yıllık evliyiz aynen senin gibi yaptım kaliteli mrka ama uygun bi çekyat takımı uygun masa ve vitrin aldık
inşalh bizde evimize cıkınca hayallerimizdekileri sırayla yapcaz Allah'ım sağlık huzur versinde cümlemize, gerisi kolay

Son düzenleme:
benimde çok beğendiğim koltuklardan biri bu :)

Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin, he bide darısı başımıza :Saruboceq:

düğün ne zaman peki? ayakkabının altına bizim nicklerimizide yazar mısıınn kaydirigubbakcemile5 belki işlerimiz hızlanır :eek:

Ben de mobilya arayışında bu koltuğa bakmış ve çok beğenmiştim.Güle güle kullanın cnm.

canım koltuk çok güzel bayıldım.

güle güle kullanman dileğiyle:))

Canım çok güzelmiş koltuğun huzurla oturun inşallah :)

çok güzel canım güzel günlerde kullan inşallah :)

güle güle kullanın cnm cok güzelmiş...

teşekkür ederim iyiki varsınız walla.tüm güzel dilekleriniz benden de size gelsin..Ayrıca koltuğumuzu beğenmeniz beni çok çok mutlu etti.

brncvk86 yataştan aldık, fiyatı da 1400
cherryblossom inşallah bende heyecanla o günleri bekliyorum.
b&m aaa ben teklilerini görmemiştim.söylediğin çok iyi oldu.bi tane de tekli olsa çok güzel olurdu gerçekten.Artık ancak haftasonu gidebilirim heralde.Gittiğimizde sorayım yataştakilere.
ponpibjk 11 temmuzda evleniyoruz.çok yakın bi tarih sayılmaz ama yazarım tabi nicklerinizi.

delikafaduldenayyy işte bende bunu istiyorum
fiyatıda cok yüksek diil ayrıca bunun tekli koltuğuda var ben ondan ikitane almak istiyorum
ve rengini yeşil yaptırıcam nasip olursa:eek:

allah mutlu etsin canım bu bence hem uygun.hem kaliteli bi marka. hemde modern .
sende 2 adet tekli alırsın fazla oturma imkanı olur
kimseyede bişi demek düşmez senide üzemezler hıhhh dersin
ileride dumunuz iy olursa inşlh güzel bi salaon takımı alırsınız
inan biz bile 3 yıllık evliyiz aynen senin gibi yaptım kaliteli mrka ama uygun bi çekyat takımı uygun masa ve vitrin aldık
inşalh bizde evimize cıkınca hayallerimizdekileri sırayla yapcaz Allah'ım sağlık huzur versinde cümlemize, gerisi kolay

peki yatak oluyormu?

Son düzenleme:
peki yatak oluyormu?

gördüğüm kadarıyla olmuyo canım
ama minderlerini kaldırınca tek kişilik olur heralde
amann ben evlenirken yatak olsun diye esttiğe bakmadan çekyat takımı aldım
gerçi cok hoş benimkilerde am a hep hayalim köşe koltuuktu
önüne puff yaptırılır bu şekilde yatakta olur ozman

çok güzel cnm güle güle oturun
fiyatı nedir acaba.birde yatak oluyormu bu koltuk....

canım çok şık hihoyyyt güle güle kullan :CüvCüv:

X