Balıkesir'de önerebileceğiniz KPSS kursu

canım geç kalmadınmı kurs için ?
ben finale gittim. pek iyi değildi. şuan hızlandırılmış kurs açmışlar tekrar ve iyiymiş. arkadaşlarım söylüyor.
yedi iklimde güzelmiş bi arkadaş da oraya gidiyor.

Herkes farklı biyer önermiş.Ben de buaralar okan kampüsü düşünüyordum.Yediiklim yeni açılmış sanırım burda iyimidir ki emin değilim.

Tatlım öğretmenlik için kurs istiyorum yani 2011 sezonu için neden geç kalmış olayım anlamadım?Zaten kurslar ekim ayında başlıyor.Teşekkür ederim yardımınız için buarada

ben öğretmenlik için aslında tavsiyede bulunabilirim.geçen sene kampüs(yargı)'e gittim.eğitim hocalarının ve tarihçisinin üstüne bulamassın.ancak diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.bile bu sene gittim.orada sana sadece matematikçisi ve vatandaşlık hocası iyi derim.eğitimden hiç bişey bekleme.zaten bu sene ii hocaları yedi iklime geçti.bence yedi iklimi düşün derim.kitapları,denemeleri,iyi.zağnos,final falan bunlar hikaye sadece kara kazanmak için açtıkları bölümler.zaten onlar öss yoğunlukta çalışıyor.sen işin ehlini tercih et derim.şuda var dersane yeterli değil,diğer dersanelerin denemelrinş de kaçırma derim.şimdiden başarılar,inşllh hayırlısıyla atanırsın.

Canım çok teşekkür ederim yardımın için.Aslını istersen okan kampüs ve yediiklim arasında kalmıştım.Yazdıklarından da bu ikisinin iyi olduğu sonucu çıkıyor sanırım.Okan evime daha yakın 1500 tl bayıldıktan sonra bi de yok parası derdi çıkmasın banaakannehir Bu yıl hiç hazırlanmadan girdim GK GY puanım eğitimden kat kat iyi.Bana asıl eğitim hocalarının iyi olduğu bi yer lazımdı sanırım o da okan kampüs diyorsun.Yarın ona yazılayım umarım hocaları değişmemiştir.

Balıkesir İhtiyaç Akademiye gidiyorum memnunum yoğun bir etüt programı var bu da çok verimli oluyor. Kpss sınavına hazırlanan arkadaşlara şimdiden başarılar

Ben Balıkesir'de yeniyim ve araştırdım ama çok kararsızım giden kişilerden fikir almak daha iyi tavsiye ettiğiniz kurs varmı

Yazınızı yeni gördüm geç oldu ama hala yazılmadıysanız ben okan kampüsten memnun kalmıştım.Bu yıl da oraya yazıldım sormak istediğiniz bir soru varsa yardımcı olabilirim

Pegeme yazıldım arkadaşlar. Dersane iyi ilgili fakat hocaların büyük çoğunluğu lise öğretmeni falan. Kpss formatını bilmiyorlar. 3 ay kala tarihçi gitti konular yetişmiycek. Pek memnun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…