• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir'de Kadın Doğum

Khathia

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
5
0
16
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,
ben gebeliğimde 3. ayıma girdim 5 haftalıktan itibaren Özel Sevgi Hastanesinde Nurettin Serinkan bey'e gidiyorum.
Balıkesir üniversitesi araştırma hastanesinde Ümit hanımdan malesef randevu alamadım randevuları dolu olduğu için yeni hasta kabul etmiyor.
Özel hastanenin fazla masraflı olacağını düşündüğüm için(özellikle testler başladıktan sonra) devlet hastanesini tercih etmek istiyorum fakat bildiğim iyi bir doktor yok.Doktoru devlet hastanesinde olup da memnun kalan arkadaşlar tavsiyelerinizi acilen bekliyorum,şimdiden teşekkürler...

Ceyda sancakli var devlette iyi bi doktor ozel gibi uzun süre ayiramiyo tabi ama ilgili bi doktor

teşekkür ederim randevu almaya çalışayım en azından kıyas yapmak için iyi olur,benim dr.umda çok fazla konuşan biri değil işini çok iyi yapıyor ona diyecek hiç bir şeyim yok ama insan birazda konuşsun bişiler anlatsın istiyor.Tabi maddi külfeti de cabası doğum için hastane 1000 tl istiyor ki muayene ücreti ve tahlillerle kaça çıkar Allah bilir.

Balikesirdeki bircok kadin dogum doktoruna gitmis biri olarak ceyda sancakli usta ve esi akin usta vsr ikiside.kadindogumcu ve islerini hakkiyls.yapan ozel.hasta muamelesi gosteren iyi doktorlar.. Benim doktoeum suan Akin bey cok da memnunum ceyda hanimdan da cok memnundum.. Tavsiye ederim

Gerci gecen yil ocakta yazilmis konu ben yeni sandim.. Simdiye evladinizi kucaginiza almissinizdir ama olsun :)

Back