balıkesir ücretsiz diş muayene günleri

dentist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
460
0
96
48
Balıkesir
Merhaba değerli Balıkesir kadınlar kulubu üyeleri

Yaklaşık bir yıldır çalışma saatlerimden arta kalan zamanlarda kadınlar kulubü üyelerinin sorularını cevaplamaya çalışıyorum.
Artık aynı şehirde bulunduğum üyelere daha faydalı olabilmek amacıyla;
30 mayıs 2011 ve 11 haziran 2011 tarihleri arasında siz değerli Balıkesir üyelerine ücretsiz diş muayenesi yapmayı düşünüyorum. 0 266 2410033 nolu muayene telefonumdan randevu alabilirsiniz. Böylece Balıkesir üyeleri ilede tanışma fırsatım olacakdır.

Merhabalar hoşgeldinizzzzzz :) sanırım balıkesir merkezdesiniz?? ben bandırma''dayım gerçekten katılmak isterdim şuan dişlerimle ilgili çok problemlerim var - 2 doğumun arkasından dişlerimden oldum desem yeridir- size özel msj ile ulaşıcam şuan sayfanızı doldurmak istemiyorum :26::) tekrar h.g.nizz çook menun oldum ii çalışmalar sayfanız hayırlı olsun

bende balıkesirdeyim. Merkezde oturuyorum. Sizinle görüşmeyi gerçekten çok isterim. En kısa zamanda verdiğiniz numaradan randevu alıcam.. Hoşçakalın..

slm egecey bende bandırmadayım hadi beraber gidelimm )))

ah
sanırım bu başlık için biraz geç kaldım bende balıkesir merkezdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…