• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balıkesir ücretsiz diş muayene günleri

dentist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
460
0
96
48
Balıkesir
Merhaba değerli Balıkesir kadınlar kulubu üyeleri

Yaklaşık bir yıldır çalışma saatlerimden arta kalan zamanlarda kadınlar kulubü üyelerinin sorularını cevaplamaya çalışıyorum.
Artık aynı şehirde bulunduğum üyelere daha faydalı olabilmek amacıyla;
30 mayıs 2011 ve 11 haziran 2011 tarihleri arasında siz değerli Balıkesir üyelerine ücretsiz diş muayenesi yapmayı düşünüyorum. 0 266 2410033 nolu muayene telefonumdan randevu alabilirsiniz. Böylece Balıkesir üyeleri ilede tanışma fırsatım olacakdır.

Merhabalar hoşgeldinizzzzzz :) sanırım balıkesir merkezdesiniz?? ben bandırma''dayım gerçekten katılmak isterdim şuan dişlerimle ilgili çok problemlerim var - 2 doğumun arkasından dişlerimden oldum desem yeridir- size özel msj ile ulaşıcam şuan sayfanızı doldurmak istemiyorum :26::) tekrar h.g.nizz çook menun oldum ii çalışmalar sayfanız hayırlı olsun

bende balıkesirdeyim. Merkezde oturuyorum. Sizinle görüşmeyi gerçekten çok isterim. En kısa zamanda verdiğiniz numaradan randevu alıcam.. Hoşçakalın..

Merhabalar hoşgeldinizzzzzz :) sanırım balıkesir merkezdesiniz?? ben bandırma''dayım gerçekten katılmak isterdim şuan dişlerimle ilgili çok problemlerim var - 2 doğumun arkasından dişlerimden oldum desem yeridir- size özel msj ile ulaşıcam şuan sayfanızı doldurmak istemiyorum :26::) tekrar h.g.nizz çook menun oldum ii çalışmalar sayfanız hayırlı olsun

slm egecey bende bandırmadayım hadi beraber gidelimm )))

ah :53:
sanırım bu başlık için biraz geç kaldım :58: bende balıkesir merkezdeyim

Back