BALIKESİR de kimse yok mu :(

Bende varim amaaaa :] ecem ceren umarim siz tahmin ettigim kisi degilsinizdir :)

Merhaba iki ay sonra bende Balkesire geliyorum kismetse.Gordugum kadariyla cok sıkıcı bir yer

hoşgeldiniz kızlar bende ankaradan geldim balkese 3 sene oldu balıkesir candır ya evet ufaktır ama şirindir gezecek yer sıkıntısı çekersiniz ama hayat kolaydır burda çevre ilçeler var akçay,edremit,altınoluk,ayvalık ohooo güzeldir güzel balıkesir

Öyle olacağı kesin
kal bacım kal kocaeli daha güzel bak ben her şehiri geziyorum Türkiye'nin her yerini inan buna sürekli bir şekilde bunu yapıyorum yeri geliyor bir ay boyunca o şehir senin bu şehir benim ama Mersin, Kocaeli ve Samsun üstüne şehir tanımam

Merhaba evet balikesirdeyim
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Oğlum 2 yaşında oyun grubuna vermek istiyorum önümüzdeki dönemde sosyalleşmesi için. Eğitim imkanları, sosyal imkanlar en iyi nerededir? Nette genelde edremit çıkıyor. Akçay Kadıköy nereleri önerirsiniz? Novada avm nın karşısında bir kiralık bulmuştum dün. Ama kaldırılmış. Bir iki de akçay da beğendim ama kiralar 1500 civarı yeni dairelerde. 1000 den fazla vermeyi düşünmüyoruz.

Teşekkür ederim canım amin ins ben merkezdeyim açıkçası edremit akçay vs bilmiyorum

Merkezde önereceğiniz bir yer var mı?
Merkez de de kiralar 1000 tl den fazla paşaalanı bahçelievler ve plevne mahalleri iyi bu mahallelerde bir çok anaokulu mevcut oyun grubu olarak kabul eden varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…