- Konu Sahibi elminaa-mavi
-
bende çıkan afla dönüş yaptım işletme bölümüm
bandırma da okuyanlar artıyo desenizekk bayanları olarak haberleşip görüşebilirüzde yaniiii
Aynen evettttya bişi daha sorcam cok soru soruyorum amaa :) Hazırlık sana bişe kazandırdı mı?
benim daha önceden ingilizce birikimim vardı üstüme bide hazırlık bana baya şeyler katmıştı. hocalar boş hocalar değil.hepsi iyiler. ama tabi muafiyet sınavını geçersen daha iyi direkt başlarsın hiç uğraşmadan
Bende ingilizce namına hiç bshe yokk işteebu sfer gecsem bile 1 snfta zorlanırm diye dşünüorm :26:
1. sınıfta sadece mesleki yabancı dil var canım. ama istersen %30 ingilizce seçme seçeneğin var derslerinden bazılarını ingilizce alıyosun...1.sınıfta elbet zorlancan ama normal derslerden ötürü zorlancan yani
en cook hangi ders zorluoo
Ben yandımmm valla zaten su üni mantığını hala anlamadım ablamız abimizde yok kii anlatsınn yaşayarak öğrencem artk ama benm sayısalım cok cok ii deil orta karar sözelim iidir üüstüne düşersem yaparım heralde yani inş hazırlık okurken calşmaya başlarım normal lise sayısalı matematiiği flan mışimdi sana göre değişir. benim sayısalım iyidir matetik yada iktisat gibi sayısal ağırlıklı derslerde hiç zorlanmadım. 2 dönemdir bütün sayısal derslerim AA'dıramaaa muhasebe zorlamıştı biraz beni. ilk dönem az kalsın kalıyodum
ama en çok hukuk derslerinde zorlandım ben2 dönemdir hukuklar kaldı bi tek zaten. bakalım bu sene alttan alıcam. nasip inşalla geçerim :26:
Ben yandımmm valla zaten su üni mantığını hala anlamadım ablamız abimizde yok kii anlatsınn yaşayarak öğrencem artk ama benm sayısalım cok cok ii deil orta karar sözelim iidir üüstüne düşersem yaparım heralde yani inş hazırlık okurken calşmaya başlarım normal lise sayısalı matematiiği flan mı
yani işletme matematiği var benziyo biraz lise matematiğine. integral türev limit falan tüm mat2 konularını görüyosun zaten. neyse halledilir ya takma sen şimdiden kafaya bunları
araya giriyorum ama hazirligi atlama, zaman kaybi degil. eninde sonunda ingilizce ogrenmen gerektigini anladiginda hersey icin gec olabilir. bu sefer mezun olup o kurs senin bu kurs benim ingilizce ogrenmeye calisirsin. bi yastan sonra da biseye calismak insanlara cok zor geliyo. hazir ossden cikmisken hazirlik oku. hazirlik universite ortamina adapte olmak icin super firsattir. hemen dersler sinavlar bilmem ne diye damdan duser gibi olmazsin. hem de sinavdan cikmis bunyeye butun yil sadece ingilizce caliscak olmak cok iyi gelir. isletme matematiginden de korkma. ben lisede anlamadigim matematigi universitede anladim. catir cutur turev integral cozer grafigini de yapistiririmtebrik ederim bu arada hayirli olsun. kolay gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?