- Konu Sahibi elminaa-mavi
-
ben bandırma da okuyorum hayırlı olsun diyeyim öncelikle :) sorularına yardımcı olabilirim?
Beni tanımadın mı ?bandırmada işletme okuosn dmi :) bnde işletme kazandım 5 sne byunca ordayım hazırlık varmş :) bna faceden ulaşablr msn ben msj atamıyorumda sen beni ekle :) Emine Aydoğan
evet canım 5 seneama hazırlığı geçersen direkt başlıyosun. yalnız benim face'im erkek arkadaşımla ortak ordan eklersem problem olabilir. napsak nerden konuşsak bilemedim
Msn var mı peki ? :)
o zaman burdan knşcazSen ilk sene devlet yurdunda mı kaldın?
ben anlatiyim sana. :) izmirlymişsin bandırmada hiç üşümediğin kadar üşüceksin o yüzden ne kadar kalın şeyin varsa getir :) soğuğu ok fenadır sıcağında da durulmaz. ben ilk sene özel yurtta kaldım. sevim ergün kız öğrenci yurdunda. ama deniz kız öğrenci yurdu yada yakamoz kız öğrenci yurdunu öneririm özel yurtta kalıcaksan.devlet yurdu hakkında pek bilgim yok. yeni bi devlet yurdu yapılmış onun için güzel diyolardı ama bilmiyorum yine de.
izmirliymişsin galiba.bende uşaklıyım aktarma yapıyorum izmirden tanışırsak eğer karşılaşabiliriz izmirde ehehe :)
başka sorun?
ehehe evet orası öyle. okuldan alma bencede gereksiz yani. kitaplar değişti. aynıları varsa benimkilerde yardımcı olabilirim aslında. ev arkadaşlarımda da var kitaplar arkadaşların falan isterse konuşuruz. bide meşhur kırtasiyemiz var. ordada zaten kitaplar uygun fiyatlara satılıyo bulduklarını ordan al bulamadılarını fotokopi çektir hocalar bişey demiyolar. bide beklentin ne mesela üniversiteden? okulda tek bi bina var oda iibf ye ait zaten. bandırma bi ilçeye göre güzel yer ama bazı şeyleri gerçekten çok pahalı. esnafı falan baya tok satıcı yani. ama kış konusunda tedarikli olgerçi kütahyanında kışı baya ağırdır da o kara kışın üstüne bide insanı felç eden rüzgarı ekle resmen savuran hatta tamamdır
ama kötü bi yer değil. emin ol balıkesir merkezden daha güzel bi yer.
o zaman tamamdır yani sıkıntı çekmezsin. ben ilk zamanlarda hayal kırıklığına uğradım baya. geçtiğimiz dönem çok kolay sormuşlardı muafiyet sınavında mesela. nolursa olsun gir hiç bişey bilmiyorum deme bişey kaybetmezsin. bence azcıkta ingilizce çalış eğer hazırlıktan muaf olmak istiyosan.yoksa okucm dersen çok raht oluyo hiç bi derdin sıkıntın yok arada sınavlar oluca ingilizceye çalışıyosun o kadar yani :) ortamı tanıyosun görüyosun falan o açıdan çok iyi. sonra 1. sınıf oldun mu ağır geliyo yani
şimdiiiiiii ne açıdan ne getirceğini bilmiyosun anlamadım ben? valla şu an evinde neye ihtiyacın oluyosa herşeyi getir benceaklına gelen herşey yani. artık oraya taşınıyosun öyle düşün. sana devlet yurdu mu çıktı noldu peki?
Hazırlık okumak istiyorum bi yandan az buz brazcık dil olur diyee bi yandan sene kaybı olsun istemiom öle karman çarman bi durumYa simdi bizim kayıtlar 5-9 eylül üni 12 elülde acılıomş 1 hfta flan yani belki direk gderm diye dşünüyorum belli olmaz ynede ilk başta bornoz falan alıyım mı annem devlet yrdu çkarsa dolapta yern azalr havlu al flan diyo kanguru varmş ondan almak istiom öle hani smdiden alışverş heycannıda bastı dha başvuru yapmadım bugün yapcm 4 eylülde belli olcakmş yurtlar
anladım canım. tabi yani havlu falan al olmazsa daha rahat olur. sen yinede gir muafyet sınavına ona göre hareket edersin bence. bide 12sinden başlıyo dediğine bakma sen hemen bişey olmaz. üst sınıflar falan( onlar biz oluyoruz) bikaç hafta sonra gelirler yani. ama yinede sen ilk zamanlarında bi git görmüş olursun etrafı tanımış olursun. zaten her yol sevgi yoluna çıktığı için kaybolma gibi bi derdin asla yok böyle anlatınca bandırmayı özledim birden he..ama birden
neyseee4eylülden sonra yap madem alışverişini. ben özel yurtta kaldığım için oda arkadşmla beraber kağının arkasına asıyoduk bornozlarımızı falan. dolap sorunu çekiceksin evet orası var.bavulların içine koyup bazanın altına koyarsın sende ya sığmayan eşyalarını. olsun herşeyin bi çözümü var tabi
Evet öyle off cok heycanlıyım yaaameslektaş olucaz buu aradaa sevgi yolunda neler var?
evet ehehhe meslektaş olucazsevgi yolunda cafeler ve yemek yicek yerler var canım. sonra o yol sahile iniyo zaten. aşk köprüsü var bi tane ehehe öyle işte... tekrardan tebrik ederim seni tanışırsak görüşelim mutlaka!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?