Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balıkesir de seçenek yok zaten, bir de sevgi hastanesi var ,donanım olarak şehir hastanesi onu dörde katlar
Şehirde ki tek özel hastane olduğu için çok ta iyi olduğunu söyleyemem, bebeğimin Doğum sonrası yoğun bakım sürecinde ben çok sıkıntı yaşadım çok yetersizdi ,şehir hastanesinde de yer olmadığından Akhisar a sevk ettirdim yine de tercih sizin. Sağlıkla gelsin bebeğinizMaalesef yok ya..Şehir hastanesi özel olduğu için daha mı ilgili olurlar yoksa şehir hastanesi çok mu karışık olur bilemiyorum..Bu şehire yeni geldim eşimin işi dolayısıyla ve kafam çok karışık bu konuda teşekkür ederim cevap için
Şehirde ki tek özel hastane olduğu için çok ta iyi olduğunu söyleyemem, bebeğimin Doğum sonrası yoğun bakım sürecinde ben çok sıkıntı yaşadım çok yetersizdi ,şehir hastanesinde de yer olmadığından Akhisar a sevk ettirdim yine de tercih sizin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ben de tecrübelerinizi merak ediyorum hanımlar
Kardeşim Doğum yaptı orda çok memnun kaldı çok ilgilenmişler yeni bir hastane olduğunda temiz güzel dedi
Bn de atatürk şehir hastanesinde doğum yapicam ikiz gebelik perinatoloji servisinde fakar özel yazmışsınız devlet hastanesi değil mi inş bn de memnun klirim sezeryan olmayı dusunuyorum
Ben sezeryan oldum şehir hastanesinde 15 ay önce. Prematüre servisiyle ilgili bilgim yokKimse var mı kızlar Atatürk te sezeryan olan?
Ve prematüre yenidogan servisi Sevgi Hastanesinde yokmuş sanırım. Ataturk te var diye duydum yenidogan servisine yatan oldu mu bu hastanelere?
İnşallah vardır pek yorum da bulamadım İnternetten
Gecmis olsun sezeryan nasil geçti peki, çabuk toparlandiniz mi , Dr unuz kimdi acaba bi de yapistirmali mi oldu yoksa dikişli mi biliyorum çok soru sordumBen sezeryan oldum şehir hastanesinde 15 ay önce. Prematüre servisiyle ilgili bilgim yok
1 haftada toparladım. Doktorum tuğban keçecioğlu yapıştırmalı oldu. Sorun değil daha varsa cevaplamaya çalışırım ☺Gecmis olsun sezeryan nasil geçti peki, çabuk toparlandiniz mi , Dr unuz kimdi acaba bi de yapistirmali mi oldu yoksa dikişli mi biliyorum çok soru sordum
Teşekkür ederim kolaylıkla geçmesine sevindim darısı başıma ve tüm hamilelere olsun inşallah ⚘️⚘️⚘️1 haftada toparladım. Doktorum tuğban keçecioğlu yapıştırmalı oldu. Sorun değil daha varsa cevaplamaya çalışırım ☺