• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde Doğum

Sunnys

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
269
267
33
28
İyi günler arkadaşlar..
Aranızda Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde doğum yapan var mı ?
Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Balıkesir de seçenek yok zaten, bir de sevgi hastanesi var ,donanım olarak şehir hastanesi onu dörde katlar

Maalesef yok ya..Şehir hastanesi özel olduğu için daha mı ilgili olurlar yoksa şehir hastanesi çok mu karışık olur bilemiyorum..Bu şehire yeni geldim eşimin işi dolayısıyla ve kafam çok karışık bu konuda teşekkür ederim cevap için 😊

Maalesef yok ya..Şehir hastanesi özel olduğu için daha mı ilgili olurlar yoksa şehir hastanesi çok mu karışık olur bilemiyorum..Bu şehire yeni geldim eşimin işi dolayısıyla ve kafam çok karışık bu konuda teşekkür ederim cevap için 😊
Şehirde ki tek özel hastane olduğu için çok ta iyi olduğunu söyleyemem, bebeğimin Doğum sonrası yoğun bakım sürecinde ben çok sıkıntı yaşadım çok yetersizdi ,şehir hastanesinde de yer olmadığından Akhisar a sevk ettirdim yine de tercih sizin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz :KK54:

Şehirde ki tek özel hastane olduğu için çok ta iyi olduğunu söyleyemem, bebeğimin Doğum sonrası yoğun bakım sürecinde ben çok sıkıntı yaşadım çok yetersizdi ,şehir hastanesinde de yer olmadığından Akhisar a sevk ettirdim yine de tercih sizin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz :KK54:

Size de çok çok geçmiş olsun..Amin çok teşekkür ederim 😊 Balıkesir'e ilk geldiğimde genelde kadınların Bursa yada İzmir'i doğum için tercih ettiklerini duymuştum en olmadı ikisinden birine gideceğiz 😕

Ben de tecrübelerinizi merak ediyorum hanımlar

Kardeşim Doğum yaptı orda çok memnun kaldı çok ilgilenmişler yeni bir hastane olduğunda temiz güzel dedi

Bn de atatürk şehir hastanesinde doğum yapicam ikiz gebelik perinatoloji servisinde fakar özel yazmışsınız devlet hastanesi değil mi inş bn de memnun klirim sezeryan olmayı dusunuyorum

Bn de atatürk şehir hastanesinde doğum yapicam ikiz gebelik perinatoloji servisinde fakar özel yazmışsınız devlet hastanesi değil mi inş bn de memnun klirim sezeryan olmayı dusunuyorum

Sevgi hastanesi özel atatürk şehir hastanesi devlete ait 😊 ben doğumumu yaptım çokta memnun kaldım umarım sizde memnun kalırsınız 😊

Kimse var mı kızlar Atatürk te sezeryan olan?
Ve prematüre yenidogan servisi Sevgi Hastanesinde yokmuş sanırım. Ataturk te var diye duydum yenidogan servisine yatan oldu mu bu hastanelere?
İnşallah vardır pek yorum da bulamadım İnternetten☹️

Kimse var mı kızlar Atatürk te sezeryan olan?
Ve prematüre yenidogan servisi Sevgi Hastanesinde yokmuş sanırım. Ataturk te var diye duydum yenidogan servisine yatan oldu mu bu hastanelere?
İnşallah vardır pek yorum da bulamadım İnternetten☹️
Ben sezeryan oldum şehir hastanesinde 15 ay önce. Prematüre servisiyle ilgili bilgim yok

Ben sezeryan oldum şehir hastanesinde 15 ay önce. Prematüre servisiyle ilgili bilgim yok
Gecmis olsun sezeryan nasil geçti peki, çabuk toparlandiniz mi , Dr unuz kimdi acaba bi de yapistirmali mi oldu yoksa dikişli mi biliyorum çok soru sordum☹️

Gecmis olsun sezeryan nasil geçti peki, çabuk toparlandiniz mi , Dr unuz kimdi acaba bi de yapistirmali mi oldu yoksa dikişli mi biliyorum çok soru sordum☹️
1 haftada toparladım. Doktorum tuğban keçecioğlu yapıştırmalı oldu. Sorun değil daha varsa cevaplamaya çalışırım ☺

Back