Bebek Beslenmesi balık yağı..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
493
3
116
Samsun
kızlar 2 yaş oncesı balık yağı pek onerılmıyormuş.ama doktorum bebeğime(bebeğim henuz 11 aylık) multı fısh adında vıtamın ilacı verdı .eşimde balık yağı dıye verdırmıyor.daha oncede kullandım ben bunu ama yenı öğrenmış eşim.kullanan anneler varmı?mult fıshı kullanmayayım mı?

önerilmediğini kim söylüyor ki? Sonuçta 8.aydan itibaren balık veriyoruz. Ben büyük oğluma 10.aydan itibaren başlamıştım,hala da veririm balık yağı ama gün aşırı.Küçüğüm de o kadar olsun,ona da başlayacağım inşallah.

cok saol canım..eşim cok pımpırıklıde ..bugun hastlandı bebeğim ve tekrar doktora gıttık tekrar sorudm senın soyleıdğını tekrarladı.bu seferde mınığım bakterı kapmış kakasında bakterı cıktı.ateşlenıyo,kusuyo,cok huysuz bırde ıshal :(

bende 8.ayında balık yağına başlamıştım şimdi 23 aylık hala kullanıyoruz yazın vermiyorum ağır gelebilir diye başka vitamin falan kullanmıyorum yağ yeterli dedi doktoru zaten başka şeylerdende alıyo vitaminini ayrıca balıkta seviyor oğlum sadece balık yemeyen çocuklar kullanır diye bir anlayış oluyor bazen insanlarda ama kullanılması gerekli bence

Back