Bebek Beslenmesi Balık yağı polen arı sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asin25

nisamla.blogspot.com
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
3.858
3
358
38
Ankara
6 aylık bir kızım var internetten baktığım kadarıyla balık yağı bu ayda kullanılmaya başlanıyormuş ama yazları ağır geldiği için doktorlar kışın kullanılması gerektiğini öeniryorlarmış zeka için faydalıymış peki arı sütü polen bunlar ne için aranızda kullanan anneler vardır muhakkak hangi ayda başladınız nasıl ne miktarlarda bebeklerinize verdiniz faydaları neler bilgilerinizi paylaşırmısınız ? zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Benim bildiğim kdarıyla arı sütü polen zayıf ve iştahsız çocuklarda kullanılıyor yanlış biliyor da olabilirim.ama bebeklere kullanılmaz diye düşünüyorum.bal da verilmiyor sonuçtabilmiyorumkismile

bal 1 yaşına kadar önerilmediği için doğal olarak arı sütü we polen de kullanıllamaz diye düşünüyorum

ben balık yağı veriyorum ama yazın ağır olabileceğini hiç duymadım

polen dışardan almamız gereken aminoasitlerin tamamını içinde barındırır,bu yüzden çocukların 1 çay kaşığı,yetişkinlerin 1 tatlı kaşığı hergün yemesi gerekir.Genelde 1 yaşından sonra verilmesi gerektiğini okudum ama bir bak,alerji yapıp yapmamasına göre verebilirsin,ben 10.aydan beri hergün veririm.Balık yağı da haftada 2 kez veriyorum.Yaz-kış olayıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

araştırdığım kadarıyla yazın sıcaklarda ağır geliyor diye bir çok doktor önermiyormuş 12 yaşına kdr kullanın diyorlar zeka için çok faydalıymış nasıl yediriyoırsunuz çoçuklarınıza kokuyormuş sanırım bazı çoçuklar yemiyormuş o yüzden arı sütüde hücre yenilenmesi için iyiymiş

polen arı sütü asla 1 yaşından önce vermeyin dedi doktorum çok karşı çıktı.
oğlum yarın 1 yaşında, eşim özel getirtmiş arı sütü yarım çay kaşığı kullanmalıymış asla metal kaşık değmeyecek tahta kaşıkla yedirsin demiş adam. yarın kullanmaya başlıyorum. Bağışıklık sistemi için iyi diye biliyorum ben.

ewet balık yağı çok kokuyor ama alıştı içiyor şimdi..ben 1 gün ara ile veriyorum

balık yağını m.suyuna katabilir miyim acaba etkisi kaybolmaz sanırım ?

evet 1 yaş öncesinde alerji yapabiliyormuş bnde 1 yaşından sonra kullanmayı düşünüyorum

kokusu için demiştim çünkü kötü kokuyor diye yemiyormuş bazı çoçuklar denicez artık başladığında inş yer
peki vaveyla bıldırcın yumurtası yediriyormusunuz ?

balık yağı bende alsam mıki, doktoruma sormadan iş yapmak istemiyorum, herkes veriyor sanırım balık yağı.

kokusu için demiştim çünkü kötü kokuyor diye yemiyormuş bazı çoçuklar denicez artık başladığında inş yer
peki vaveyla bıldırcın yumurtası yediriyormusunuz ?

bana bıldırcın yumurtasını o kadar çok yedirilerdi ki çocukkenbenneyaptımki arı sütü bıldıcın yumurtası polen..kilo almıyorum diye..lise çağına kadar böyle beslendim..tiksindim resmen..çiğ çiğ:sinifsinif:
ama 1 yaşından önce bıldırcın yumurtasını bilmiyordum bak..araştırayım..yada bilen warsa söylesin..

yok canım 1 yaşından önce verilmiyormuş zaten ben bütün bunları 1 yaşından sonra düşünüyorum bıldırcın yumurtası çiğmi içirildi sakıncalı değilmi ya çiğ ben ğişmiş veriliyor diye duydum hatta oda kötü kokuyormuş ama protein oranı fazlaymış daha sağlıklıymış yani küçük küçük olduğu içinde çoçuklar daha kolay yiyorlarmış.
malum tayinciyiz şimdiden araştırayım dedim

walla bana çiğ çiğ yediriyorlardıkafamçokkarıştı
1yaşına daha war ama çabuk geçiyor işte zaman..
sizin warmı bu sene tayin??

bıldırcın yumurtası normal yumurtaya göre 7 kat daha fazla protein içeriyor ama 1 yaşından çnce yasak, çocuğun böbreklerine ağır gelior diye.

bıldırcın yumurtasını haftada 2 sefer önerdi dr. umuz..
yüksek östorejen içeriyor dedi..
kız çocuklardada durum aynıymış ama onlardada erken göğüs büyümesi yapıyormuş..

arısütünü zaten 1/10 oranında bala karıştırıp yedirmek lazım yetişkinler içinde durum aynı..100 gr. arısütü 1 kg bal..karakovan balı en iyisi..
oda gün aşırı 1 çay kaşığı...

balık yağınında yazın ağır gelmesiyle bir ilgisi yok piyasadaki hemen hemen bütün balık yağlarında d vitamini olduğu için ve d vitaminin fazlası tehlikeli olduğu için önerilmiyor..
carlson kullanıyoruz biz..balığın karaciğerinden değil etinden yapıldığı için içinde d vitamini hiç yok..

walla bana çiğ çiğ yediriyorlardıkafamçokkarıştı
1yaşına daha war ama çabuk geçiyor işte zaman..
sizin warmı bu sene tayin??
var canım Ardahana gidiyoruz sizin Batman dı sanırıum değilmi
bıldırcın yumurtası normal yumurtaya göre 7 kat daha fazla protein içeriyor ama 1 yaşından çnce yasak, çocuğun böbreklerine ağır gelior diye.
evet cnm kaydirigubbakcemile2
güzel bilgiler saol cnm paylaştığın için işime yaradılar bnde haftada 1 vermeyi düşünüyorum arı sütü hakkında bilgim yoktu bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…