polen arı sütü asla 1 yaşından önce vermeyin dedi doktorum çok karşı çıktı.
oğlum yarın 1 yaşında, eşim özel getirtmiş arı sütü yarım çay kaşığı kullanmalıymış asla metal kaşık değmeyecek tahta kaşıkla yedirsin demiş adam. yarın kullanmaya başlıyorum. Bağışıklık sistemi için iyi diye biliyorum ben.
balık yağını m.suyuna katabilir miyim acaba etkisi kaybolmaz sanırım ?
kokusu için demiştim çünkü kötü kokuyor diye yemiyormuş bazı çoçuklar denicez artık başladığında inş yer
peki vaveyla bıldırcın yumurtası yediriyormusunuz ?
yok canım 1 yaşından önce verilmiyormuş zaten ben bütün bunları 1 yaşından sonra düşünüyorum bıldırcın yumurtası çiğmi içirildi sakıncalı değilmi ya çiğ ben ğişmiş veriliyor diye duydum hatta oda kötü kokuyormuş ama protein oranı fazlaymış daha sağlıklıymış yani küçük küçük olduğu içinde çoçuklar daha kolay yiyorlarmış.
malum tayinciyiz şimdiden araştırayım dedim
var canım Ardahana gidiyoruz sizin Batman dı sanırıum değilmiwalla bana çiğ çiğ yediriyorlardıkafamçokkarıştı
1yaşına daha war ama çabuk geçiyor işte zaman..
sizin warmı bu sene tayin??
evet cnm kaydirigubbakcemile2bıldırcın yumurtası normal yumurtaya göre 7 kat daha fazla protein içeriyor ama 1 yaşından çnce yasak, çocuğun böbreklerine ağır gelior diye.
güzel bilgiler saol cnm paylaştığın için işime yaradılar bnde haftada 1 vermeyi düşünüyorum arı sütü hakkında bilgim yoktu bilmiyorumkismilebıldırcın yumurtasını haftada 2 sefer önerdi dr. umuz..
yüksek östorejen içeriyor dedi..
kız çocuklardada durum aynıymış ama onlardada erken göğüs büyümesi yapıyormuş..
göğüs büyümesimi ıuyy duymamıştım ii oldu sölediğin sorayım doktorumuza bilmiyorumkismile
arısütünü zaten 1/10 oranında bala karıştırıp yedirmek lazım yetişkinler içinde durum aynı..100 gr. arısütü 1 kg bal..karakovan balı en iyisi..
oda gün aşırı 1 çay kaşığı...
balık yağınında yazın ağır gelmesiyle bir ilgisi yok piyasadaki hemen hemen bütün balık yağlarında d vitamini olduğu için ve d vitaminin fazlası tehlikeli olduğu için önerilmiyor..
carlson kullanıyoruz biz..balığın karaciğerinden değil etinden yapıldığı için içinde d vitamini hiç yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?