• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balık yağı içip iştahı açılan bebek varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
bu mesele beni depresyona soktu okadar yorgunluktan sonra bide iştah meselesi 14 aylık kızım 2 aydır diş patlatamadı iyice iştahsız oldu yemek fobisi olcak sonunda çok araştıran bi anneyim balık yğı iştah yaptımı aranızda

önce fobi yapma..anne stres oldukça bebekte yemekten etkileniyor..balık yağı direk değil ama içinde balık yağı olan multi vitamin adı minadex şurup içirdim etkisinide gördüm..

illaki yemeye başlayacak bu kadar stres yapmayın oğlum hala hiçbişey yemiyo 1 kaşık yese mutlu oluyoruz ama hiç stres yapmıyorum artık geçenlerde karşılaştığım bir anne oğlunun 2 yaşına kadar hiçbir şey yemediğini söyledi sadece emmiş şimdi 5 yaşında ve oturup koca bi pizzayı bitirebiliyomuş illaki yiyecekler sağlıklı olduktan sonra çokta fazla takıntı yapmamak lazım

minadex içiriyorum ama açmı vesen tokmu bilemedim 13 aylıkken memeden kestim fazla bağımlıydı doktorumuz kesti gece alıyo şu an dişleri bi patlasa çok sayıda diş patlıcak kızım fobi haline getirmeden yemeği bi alışsa daha öncede çocuk büyüttüm hiç iştahsız bebegim olmamıştı geçici biliyorum ama işte insan dayanamıyo

aslında yemeyen bi çocuğu memeden kesmenizde iyi olmamış kestiniz yinede yemiyo en azından midesine anne sütü girerdi bende bu yüzden kesmedim onunla inatlaşmamayı tercih ettim çünkü biliyorumki kessemde yemeyecek bende bebekken sadece kahvaltı eder başka hiçbişey yemezmişim

canım kendıne sıkıntı yapma bukadaracıkınca elbet yıyecek .kızın kac kilo?
benım kızımda ıstahsızdı seven seas kullanıyorum portokallısını.çok memnunum.
verdıgım ılk gunden berı farkettı.balık yagı buda ıcınde baska vıtamınlerde var.bırde bunu dene ıstersen canım...tüm bebişlerımıze bol iştahlı gunler dılıyorum.

teşekkür ederim canım şu an kilosu iyi zaten hep önde giderdi gelişimi şu diş olayı bitirdi memeye güvenip yemiyodu kesti doktor ne çiş ne kaka yapardı beslenmiyodu o yüzden kesti gece emiyo yavaş yavaş onuda kescem dediğin balık yagını hep duyuyorum denicem

Back