BALİK ÜSTÜNE YOGURT YEDIM HAMILEYIM

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
1.233
1.370
133
Merhaba arkadaslar. 21 haftalik hamileyim. Bu aksam saat 8 bucuk gibi hamsi yedim. Hamile oldugum icin yogurt aliskanligim var ve saat 12 gibi yogurt yedim. Balik yedigim aklimdan cikmisti gercekten. Korkuyorum bebegimde var karnimda. Bisey olur diye (

Son düzenleme:
Balık bayat değil tazeyse hiç bişey olmaz canım ben balık yanında peynir tüketirim mesela
Istanbulda oturuyorum. Oturdugum semtin deniz kiyisi yok. Bayatmi degilmi emin degilim pekde anlamam bayati nasil olur. Hamileligimdr basladim balik yemeye oncedrn cok az yerdim hic dencek kadar. Insan icinde bir can tasiyinca korkuyor

Istanbulda oturuyorum. Oturdugum semtin deniz kiyisi yok. Bayatmi degilmi emin degilim pekde anlamam bayati nasil olur. Hamileligimdr basladim balik yemeye oncedrn cok az yerdim hic dencek kadar. Insan icinde bir can tasiyinca korkuyor
Balık genelde günlüktür canım aldığın gün yapmışsan bayat değildir evde bekletmediysen

Balık bayatsa eğer,yoğurtla birlikte zehirleyebilir.tazeyse bir şey olmaz.aynısı benim başıma geldi hamile değildim o zaman.ertesi günü çok fena kustum ve ishal olmuştum.vücut zehiri atıyor bi şekilde.hamileyken de sormuştum ben bunu doktoruma.balık istemişti canım.bebek etkilenmez ama zehirlendiğini anladığın an,yani vücudun tepki verince hemen hastaneye gel demişti.sanırım sürekli ishal ve kusmadan vücut su kaybediyormuş o yüzden.korkma Allah korur,besin zehirlenmeleri bebeğe zarar vermiyormuş

Cok tesrkkur ederim icim ferahladi biraz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…