Balık tutmayı seven, balık tutan bayanlar hadi paylaşalım

haklısın hiç bişey bu kadar rahatlatmıyo kafa dağıttırmıyo ama bazen tutamadığım zaman oluyu çok sinir oluyorum delikafadulden

haklısın hiç bişey bu kadar rahatlatmıyo kafa dağıttırmıyo ama bazen tutamadığım zaman oluyu çok sinir oluyorum delikafadulden

ayy evet yaa heleki yanındaki tutuyosa sen tutamazsan daha bi hırsla sarılıyosun oltayaaaaaasüprizzzzz

aaa seninkide çok ilginç mişş biz hem tutar hemde taze taze kızartır yeriz ailecekkkkkkkkcokacimcoookcokacimcoook

ben bi balık tuttum ama bu günlerden elimden kayıp gidiyo gibi gibi gerçi benimki iki ayaklı olanlarından burcu balıkta muhabbete dalayım dedim işet öylesine-tatlicadiarzu-

evet canım iki ayaklı olanlarından ama şirinmi şirin ne yapsamki akvaryumamı koysamdelikafadulden

kız ölü değil kii aaa allah korusun:mymeka:kokusuna gurban olurum januuumkafamçokkarıştı

bende bayılırımmmmmmm hatta eşim yanımda olta yapıyo bilgisayar bana kaldı ayrıca bende acemi şansı var eşim hep götürür arkadaşlarının eşleri sevmiyo kocalarını göndermek istemiyolar banada kızıyolar kendileri sevmedikleri için bazen kocam arkadaşlarıylada götürmek istiyo ama onların eşleri bişi der die gidemiyom hatta kapşonumuda geçiriyom erkek sanıyolar tabi geç saatlere kadar kalıyoz ama bu sene yok ben karadeniz kızıyım eşimde aslen nevşehirli ama oda büyük adada gölcükte yaşamış depremden sonra tayini nevşehire çıktı ordan burdayız

benimkine çok dedim de götürmedi beni sabahın köründe ne işim varmış :mymeka:

aa gölcük mü bende gölcükteyim şuan canım,bizde buranın kavaklı sahiline gideriz balığa bakalım baba 20güne kadar çıkar balık diyo ee tabi bizde sahile
benimkine çok dedim de götürmedi beni sabahın köründe ne işim varmış :mymeka:

aa sadece sabah çıkmıyoki biz akşamdan gidiyoruz çok sabahladığımız oldı
söyle kocişine götürsün acayip stres attırıyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…