• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balik erkegiyle nasil basa cikilir? Nasil etkilenirler?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Hanımlar sevdiğim kişi balık burcu. Bi çok ilgili bi de ilgisiz. Onu taniyamiyorum. Sizce onu nasıl etkileyebilirim? Pesimden koşsun istiyorum. Geçenlerde mesela hiç beklemedigim bi şekilde snapime yanıt verdi. Bi resim atıp WP için nasıl dedi. Bu sekilde benimle ilgilensin istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Bence seni taktik yapmak zorunda bırakan erkekleri hayatından çıkar ayrıca en az güvendiğim erkek Burcu 1.ikizler 2.Balık.Bu balıklar genelde duygusal,ayran gönüllü tipler olur.Zahmet edip uğraştığına değmeyecek biri gibi görünüyor.

Hanımlar sevdiğim kişi balık burcu. Bi çok ilgili bi de ilgisiz. Onu taniyamiyorum. Sizce onu nasıl etkileyebilirim? Pesimden koşsun istiyorum. Geçenlerde mesela hiç beklemedigim bi şekilde snapime yanıt verdi. Bi resim atıp WP için nasıl dedi. Bu sekilde benimle ilgilensin istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Sadece burcuna göre davranmamalısın. Burcunu yansıtmayan bir sürü insan var. Benim eşim balık burcu ama anlattıkların hiç uymuyor. Her zaman ilgi gösteren odur küsünce ilk barışan vs. Bu huylarını seviyorum ama bazen çok aklı havada olabiliyor. Bence hayatını bunlara göre kurgulama. Seviyorsan git konuş ilgisizse iki kişi değilsinizdir bu kadar basit.

Balık burçları ilgisini belli eden ve duygularını içinde tutamayan bir burçtur. Yani benim tanıdığım balık burcu erkekleri öyle, bilemedim..

Sizi muallakta bırakıyorsa ya duygularından emin değildir yada cepte görüyordur. Bence çok taktik olaylarına takılmayın.

İçinizde kalmasın istiyorsanız siz yazın birkaç kere; zaten anlarsınız durumu.

Benim eşim Balık Burcu 😊😊

Sevgisini ilgisini baya açık açık belli eder balık erkekleri .

Balık burçları ilgisini belli eden ve duygularını içinde tutamayan bir burçtur. Yani benim tanıdığım balık burcu erkekleri öyle, bilemedim..

Sizi muallakta bırakıyorsa ya duygularından emin değildir yada cepte görüyordur. Bence çok taktik olaylarına takılmayın.

İçinizde kalmasın istiyorsanız siz yazın birkaç kere; zaten anlarsınız durumu.

Beni sevmiyor işi düşünce yazıyor :(

Hmmm
Aslinda zit kutuplarin birbirini cekmesi olabilir
Ama baliklar cok derin oluyorlar surekli yalniz kalmak istiyorlar bu terazinin dogasinda pek yok yani en azindan benim tanidiklarim boyledi
Ben koc burcuyum mesela baliklara olabilir miyim sanmiyorum yapilarimiz cok uzak bi kere

Hmmm
Aslinda zit kutuplarin birbirini cekmesi olabilir
Ama baliklar cok derin oluyorlar surekli yalniz kalmak istiyorlar bu terazinin dogasinda pek yok yani en azindan benim tanidiklarim boyledi
Ben koc burcuyum mesela baliklara olabilir miyim sanmiyorum yapilarimiz cok uzak bi kere

Balıklar nelerden hoslaniyorlar?

Back
X