ne sewıesızz seysın sen be haddını bıll!!Sewmıormm tiksiniormm ıste war mı sanane yanii sewmk zorunda mıyım ayrcaa!!!ne karın agrın war da atlıosun benım ıletımee babanın yerı mı burası sana mı sorcam!! Cok umrunda deıldı madem baska ısın gucun yoktu benım ıletıme atlamasaydınn komık!!! Bırı benım burcumun topigine bnm yazdgm gbı bsy yazsa tınmazdım ıletıyı alıpp yorum yapmazdım herkesın kendı fıkrıı!! Balıklar bole işte yanii bu ne perhız bu ne lahana tursusu azcık sewıyee!!!
Balık burcuyum ve burcumdan çooooook memnunum yine doğsam yine balık burcu olarak doğmak isterdim..Çevremdeki herkes karakterime alçakgönüllülüğüme sır tutabilmeme hayrandırlar.ayrıca çok iyi dert dinlerim gerçekten karşımdakiyle ağlar , gülerim asla art niyetli düşünmem.Bu yaşıma geldim kimseyle kavgam olmadı asla kimsenin düzeyine düşmedim bazen bazı insanlar oluyo tartışılacak ama ya sabır diyorum susuyorum.Keşke çevremde balık burcu bi arkadaşım olsaydı eminim çok iyi niyetli olurdu iyi anlaşırdık ama yok neyazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?