Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balık Burcu - Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri

Arkadaslar bende bir Balik kadiniyim ve cokta memnunum balik bence ozel bir burc hassas ve duygulu balik kadiniyim evet ayaklarimiz cok hassas ama balik kadinida guzel dans eder degilmi ben tam tipik bir balikim

evet canım bende dansla ilgileniyorum balık kadını güzel dans ediyor :dance:

bu kadar mı olur yaaa, 4 ay önce ayak bileğimi burktum,hala açıyor,,,
bu aralar saçlarımda dökülüyor...

bende bir balığım:)))ilk gençlik yıllarımda balık için yapılan astrolojik yorumları okuduğumda bende pek üzülüyordum ne bileyim kararsız.aciz,sulugöz,fazla merhametinden dolayı bön gözü ile bakılan,zayıf karakterli,sessiz silik bir imaj çizmişler çoğu astrologlar:KK43:((ama ben asla öyle bir karaktere sahip değildim tam tersi dışa dönük,cıvıl cıvıl,enerjik,girdiği ortamda dikkat çeken,özgüveni tam bir insanım(doğumumda asla yanlışlık yok ilk çocuğum; bırakın doğum tarihimi,saatimi,ismimin ne gün nasıl konulduğuna kadar tarihlerim atılmış)tabii burcumun özelliklerini taşıyorum çok merhametliyimdir ama asla kimse beni iki gözyaşı ile kullanamaz,duygusalımdır ama olur olmaz yerde sağanak dökmem:)birine istediğim için iyilik yaparım ve asla karşılık beklemem unuturum gider(yani kimse benden akıllı olup beni kullandığı için değil ,ben istediğim içindir iyiliğim) ve yıllaaar sonra şunu çok iyi anladımki biz balıklar hayata karşı diğerlerinden çok daha güçlü,sıkıntıları tolere edebilen,her güçlüğün altından kalkabilen sağlam karakterli insanlarımız ihtiyacımız içimizdeki gücü farketmek:)))biz toplumun amortisörleriyiz bizler olmasak,diğerleri birbirine girer inanın:))çünkü bizde menfaat kaygıları yok:)))rahat olun burcunuzla ve kendinizle barışın arkadaşlar.....sevgiler hepinize
bu arada bende dansla ilgileniyorum,çokta güzel dans ederim... :)))

kesinlikle katılıyorum sana,hiç bir zaman üzülmedim balık burcuyum diye....çok memnunum,,,,hiçde silik yapıda bir karakter değilim,,,öle sık sık da aglamam olup olmadık herşeye,kolay kolayda kimseye ezdirmem kendimi,butun burçların özelliklerini taşıyoruz aslında biz...bir kere düşünün hislerimiz butun burçlardan kuvvetli,şu zamana kadar hiç bir hissimde yanılmamışımdır,bişeyin sonucunun nasıl olacağını tahmin ettiysem ölede olmuştur...

bende bir balığım.çok narin hassas tipleriz ben şahsen çabuk etkileniorum kırılganım ama şölede ii bi yanımız var kolay kolay belli etmeyiz zayıf yönlerimizi.ayaklarım çok hassas gerçekten:)ayrıca en çekici alımlı güzel kadınlar balık burçlarından çıkıor bu bi gerçek:KK66: ama kötü yönlerimiz çok hasas olmamız işte,ben dayanıklı değilim mesela bazen güvenimi yitirebiliorum nekadar kimseye belli etmesemde ufacık bişiyi büyütüp hayatımı zindana çevirebiliorum bazen.işte bunlar kötü yıpratıcı:KK43: he şunlarıda eklemek istiorum,arkadaşlar balık burcunun geneli kötülük nedir bilmio ya bende öleyim çoğu balıkta öle tanıdıgım kadarıyla biraz safız ,herkes öle dio zaten. aslında iyiyi kötüyü biliorus ama kırıcı olmamak adına hep olumluyuz insanlara karşı.yalnız sömürücü,kötü niyetli isanları anında anlarım hisslerimde kuvvetlidir.haksızlığa asla tahammülüm yoktur gerektiğinde herkesten çok çıkar sesim.ve asla kendimi ezdirmem.bide sizi bilmem ama ben sabırsızım.öpüorum sizi balıklar :))))

Merhaba arkadaşlar, ben de balık burcuyum, ama malesef demiyorum çünki burcumu çok seviyorum ben. Her ne kadar bazen yalnız hissetmeme sebep olsa da hassas olmayı duyarsız olmaya tercih ederim. Bazen benim dışımda herkesin anlayışsız bencil olduğu hissine kapılmıyor değilim ama, bu da zaman zaman yıpratıyor haliyle :KK43: ama diğer yandan inanılmaz güzel bir enerjisi var balık burcu insanının bence, en çok bu burcun arkadaşlıkları keyifli ve samimi geliyor bana!

kızlar bilseydim ben hayatta balık burcu doğmasına izin vermezdim..ya bir insan herşeye ağlarmı bu kadar mı duygusal olur.arkadaşları onunla oynamamış hoop ağla yok efendim kızmışım hoop ağla.babası eve köpeği getirmemiş hoop ağla ..istediği olmaz salya sümük ağlarrr...bu ne yaaa vallahi o ağladıkça sinirlerim geriliyor..yakıştıramıyorum ben yaaa...hadi bırak bu bir erkek büyüdüğünde umarım böyle huyları kalmaz korkuyorum valla...

Malesef bende baligim ve cesme suyu gibi göz yasi dökerim:) bir arkadasimin dedigi gibi herkesi dinlerim ama beni anliyan nedese yok ben konusmaya baslayinca anliyamiyorum seni diyede direk diyolar..
baska bir arkadasimiz esinin balik oldugundan bahsetmis kesinlikle hatiliyorum balik erkegi cekilmezin cekilmezi insanin tahammül sinirlarini zorluyan cinsdendir biz balik kadinlarina göre cok zitlar benim ömrümü yiyip bitirn askimda balik di ...

Ayrica ayaklarimdan sürekli sorunlarim vardir el bileklerimde öyle sanki burkutmusum gibi yani tipik bir baligim:KK43:

Ben de balığım. Ama burcumu severim. Belki dansçı değiliz,ama yürüğüşümüz bir balerin kadar hafif. 6 hissimiz çok gelişmiş. Bu sayede karşınızdaki insanı anında çözersiniz. Zevklisiniz. Her şeyin en güzelini seçersiniz. Güzel yemekler yaparsınız.E belki biraz tenbeliz. Ama, kadı kızında da ayıb olur demi.:teytey:
Pozitif düşünün .Kendinize değer verin.

senağlamaCok Dugru Baliklar Ayaklarindan Cok Cekerler
1.baliklar Zodyakin En Son Burcu Oldugundan Butun Agirliklar Ayaktadir.
2.baliklarin Ayaklari Yok,ya ,sorun Oradan Kaynaklaniyor.
2 Sikta Dogrudur Ben Uydurmuyorum,garip Ama Gercek.

yaw benim de ayaklarım çok problemli, birazcık fazla yürüyüm başlıyor tabanlarım zonklamaya!! topuklarım çok ağrıyor bi de. olsun gene de seviyorum burcumu, mesela ayıptır söylemesi şahane resim yaparım :)

bende balık burcuyum ve gerçekten balık burçları sıradan insallar değil kesinlikle.toplumda mutlaka özel bir yeri olan ışıltısı olan ve hatta pek çok kimsenin imrenerek baktığı insanlar hep balık burcudur.balık burcunu nerde olsa hemen tanırım.garip bir tılsımı vardır.çekici naif yumuşak oturup hayranlıkla izlenebilecek yegane burçtur.diğer özelliklerimize gelince biz bu dünyanın dengesiyiz.bunlar üzülünecek değil onur duyulacak özellikler.merhamet,anlayış,değer vermek...şu dünyada kaç kişide var artık allah aşkına...özeliz biz lütfen böyle olduğuna inanın.hislerimde hiç yanılmadım..

Balık burÇları neredesınızzzzzzzzzz...
2008 den berı kımse yazmamıŞ
yaŞıyorsunuz deĞılmıı.
Ben balık burcuyum, yaŞıyorum ve burdayım.
Burada olanlar katılsınnnn

bende balıkımm..hassas kırılgan duygusal..balık olmak hem gzl hemde zor..

Çokkk kırılgan hassasızdır korunma olarakta heralde kötülerden korunsak uzak dursak yeterli ben öyle yapıyorum :)

X