bende bir balığım:)))ilk gençlik yıllarımda balık için yapılan astrolojik yorumları okuduğumda bende pek üzülüyordum ne bileyim kararsız.aciz,sulugöz,fazla merhametinden dolayı bön gözü ile bakılan,zayıf karakterli,sessiz silik bir imaj çizmişler çoğu astrologlar
((ama ben asla öyle bir karaktere sahip değildim tam tersi dışa dönük,cıvıl cıvıl,enerjik,girdiği ortamda dikkat çeken,özgüveni tam bir insanım(doğumumda asla yanlışlık yok ilk çocuğum; bırakın doğum tarihimi,saatimi,ismimin ne gün nasıl konulduğuna kadar tarihlerim atılmış)tabii burcumun özelliklerini taşıyorum çok merhametliyimdir ama asla kimse beni iki gözyaşı ile kullanamaz,duygusalımdır ama olur olmaz yerde sağanak dökmem:)birine istediğim için iyilik yaparım ve asla karşılık beklemem unuturum gider(yani kimse benden akıllı olup beni kullandığı için değil ,ben istediğim içindir iyiliğim) ve yıllaaar sonra şunu çok iyi anladımki biz balıklar hayata karşı diğerlerinden çok daha güçlü,sıkıntıları tolere edebilen,her güçlüğün altından kalkabilen sağlam karakterli insanlarımız ihtiyacımız içimizdeki gücü farketmek:)))biz toplumun amortisörleriyiz bizler olmasak,diğerleri birbirine girer inanın:))çünkü bizde menfaat kaygıları yok:)))rahat olun burcunuzla ve kendinizle barışın arkadaşlar.....sevgiler hepinize