Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balık Burcu - Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Astrolojik yapıları, el ayak bileklerinin kolay burkulmasına yol açar. Ayrıca, ayaklarından üşüttükleri zaman kolay hastalığa yakalanabilirler. Düşünsel yapı derinliği çoğu balıklarda saç dökülmelerine de yol açar. Korunmak için, stresli yaşamdan uzak durmalı, derin düşüncelere fazla dalmamalı ve özellikle de ayaklarını iyi korumalılar

ayrıca balık burçlarının stresten arınabilmesi için arasıra yanlız kalmaya ihtiyaçları varmış..çünkü başkalarının negatif enerjilerini sünger gibi kendi bünyelerine çekerlermiş...(gerçekten haklılar)

bir de su kadar balıkları iyi hissettiren bişey yok diyolar..o konudada gerçekten haklılar...hergün duş almak o kadar iyi geliyoki..üşenmesem neredeyse günde 2 kere duş alıcam o kadar rahatlatıyor

maalesef bende bir balığım balığın bazı özellikleri güzel ama hassas olmayı sevmiyorum stresli ortamları kaldıramıyorum ve en kötüsü depresyondayım ben herkesin sorununu dinlerim hiç kimse bana seninde sorunun varmı demez kimse beni anlamıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum birazcık kendimi anlatmak istedim sanırım balık olanlar benim ne demek istediğimi anlarlar

Selam Arkadaşlar bende balığım bir önerim var balık kadınları
olarak madem bizi kimsenin anlayamadığını düşünüyoruz öyle ise
biz birbirimize yardımcı olalım. KADIN BALIKLAR DERNEĞİ
:))))))) nasıl fikrimi beğenen varsa lütfen cevap yazsın belki
şu zalim dünyada ufacıkda olsa gülümseyebiliriz.

SEVGİLERİMLE

Tubacım hoş bir fikir ama ,balıkları anlamamaları mümkün değil ,onlar bizi değil biz onları anlamaya çalışıyoruz her zaman .Aslında güçlü ve sabırlı bir burca sahibiz.

Bendeeee Balık burcuyum... Bazen balık olmaktan üzülsemde (eee kolay değil 12 burcun karışımını taşımak :) ) (çok hassas olduğum için) bundan gurur duyuyorum.

Arkadaslar bende bir Balik kadiniyim ve cokta memnunum balik bence ozel bir burc hassas ve duygulu balik kadiniyim evet ayaklarimiz cok hassas ama balik kadinida guzel dans eder degilmi ben tam tipik bir balikim

Gülsibel sana birşey diyim mi. Yazılarından senin balık olduğunu tahmin ediyordum biliyormusun. Şimdi inanamıyorum valla tahminimin doğru çıkmasına :)) Bir balık başka bir balığı mutlaka anlıyor walla :)

ben balık değilim ama eşim balık ne yazik ki :)) kızmayın balıklar nooluur ama pek bi hassas alıngansınız,erkeğin balığı da hiç çekilmiyo :)))
hele bir de ikizlerseniz :))))))))))))

şaka bi yana,çok hassassınız ve hep deriiin,ince düşünüyorsunuz.
sizleri bilmem ama eşim çok da güzel şiir yazar!

arkadaşlar neden balık olduğunuz için maalesef diyorsunuz ben bir balık olarak bu burçta dogduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum olaya başka açılardan bakın en hassas ve en güzel burç balıktırrrrrrrr

arkadaşlar bende balığım ve evet gerçekten balık burcu insanları kadar hassas ve sabırlı yapıya sahip birileri yoktur sanırım. ve evet bende çok sabırlıyım , herkes gelir derdini bana anlatır fakat çok fazla düşünüyorum ve sevmediğim yönde bu aslında kafaya çok takıyorum herşeyi, etrafa belli etmesemde ....

bence balık alıktır burcumu sefdiğim kadar nefret te ediyorum.Hangi burç bu kadar aglaktır.

bende bir balığım:)))ilk gençlik yıllarımda balık için yapılan astrolojik yorumları okuduğumda bende pek üzülüyordum ne bileyim kararsız.aciz,sulugöz,fazla merhametinden dolayı bön gözü ile bakılan,zayıf karakterli,sessiz silik bir imaj çizmişler çoğu astrologlar:KK43:((ama ben asla öyle bir karaktere sahip değildim tam tersi dışa dönük,cıvıl cıvıl,enerjik,girdiği ortamda dikkat çeken,özgüveni tam bir insanım(doğumumda asla yanlışlık yok ilk çocuğum; bırakın doğum tarihimi,saatimi,ismimin ne gün nasıl konulduğuna kadar tarihlerim atılmış)tabii burcumun özelliklerini taşıyorum çok merhametliyimdir ama asla kimse beni iki gözyaşı ile kullanamaz,duygusalımdır ama olur olmaz yerde sağanak dökmem:)birine istediğim için iyilik yaparım ve asla karşılık beklemem unuturum gider(yani kimse benden akıllı olup beni kullandığı için değil ,ben istediğim içindir iyiliğim) ve yıllaaar sonra şunu çok iyi anladımki biz balıklar hayata karşı diğerlerinden çok daha güçlü,sıkıntıları tolere edebilen,her güçlüğün altından kalkabilen sağlam karakterli insanlarımız ihtiyacımız içimizdeki gücü farketmek:)))biz toplumun amortisörleriyiz bizler olmasak,diğerleri birbirine girer inanın:))çünkü bizde menfaat kaygıları yok:)))rahat olun burcunuzla ve kendinizle barışın arkadaşlar.....sevgiler hepinize

bende bir balığım:)))ilk gençlik yıllarımda balık için yapılan astrolojik yorumları okuduğumda bende pek üzülüyordum ne bileyim kararsız.aciz,sulugöz,fazla merhametinden dolayı bön gözü ile bakılan,zayıf karakterli,sessiz silik bir imaj çizmişler çoğu astrologlar:KK43:((ama ben asla öyle bir karaktere sahip değildim tam tersi dışa dönük,cıvıl cıvıl,enerjik,girdiği ortamda dikkat çeken,özgüveni tam bir insanım(doğumumda asla yanlışlık yok ilk çocuğum; bırakın doğum tarihimi,saatimi,ismimin ne gün nasıl konulduğuna kadar tarihlerim atılmış)tabii burcumun özelliklerini taşıyorum çok merhametliyimdir ama asla kimse beni iki gözyaşı ile kullanamaz,duygusalımdır ama olur olmaz yerde sağanak dökmem:)birine istediğim için iyilik yaparım ve asla karşılık beklemem unuturum gider(yani kimse benden akıllı olup beni kullandığı için değil ,ben istediğim içindir iyiliğim) ve yıllaaar sonra şunu çok iyi anladımki biz balıklar hayata karşı diğerlerinden çok daha güçlü,sıkıntıları tolere edebilen,her güçlüğün altından kalkabilen sağlam karakterli insanlarımız ihtiyacımız içimizdeki gücü farketmek:)))biz toplumun amortisörleriyiz bizler olmasak,diğerleri birbirine girer inanın:))çünkü bizde menfaat kaygıları yok:)))rahat olun burcunuzla ve kendinizle barışın arkadaşlar.....sevgiler hepinize
kesinlikle katılıyorum. balık burcunda doğduğum için şanslı görüyorum kendimi.

niye yaaaaa ben balıkım burcumu da çok seviom evet çok ağlakım ama aciz, alıngan falan değilim... öle hassas da sayılmam ben galiba biraz odun balıkım:p hehe olsun onu da seviyorum valla:)

iyy evet malesef bende baligim... Bi cok kotu ozelligi olan bi burc bu balik burcu ve cogunuz gibi bendede var o garip psikolojiler. Ama olumlu bi yandan bakacak olursak kizlar: Balik burcu kadinlari herzaman zeki guzel sempatik akilli ve cekici olurlar. ben bunu bilir bunu soylerim. Baligiz tamam ama Guzelizzzz yanii :KK66: hadii bakiim asmayin suratinizi....

X