Balık burcu erkegi sevgili

ben de bacımm ben deee.gençliğimde bir tanışma gafletinde bulunmuştum.nazıyla niyazıyla ömrümü yedi 3 ay dayanamadımm

Karısı da tembelmis baya onun ama o da balık burcu olmasin

ben de bacımm ben deee.gençliğimde bir tanışma gafletinde bulunmuştum.nazıyla niyazıyla ömrümü yedi 3 ay dayanamadımm

Ya çok nazlı çok tembeller ya cidden benim romantik anlamda kimse olmadı ama çevremde çok denk geldim, bi de azcık dedikoduyu da seviyor gibiler böyle duygusal bi tarafları da var, iki kadın kahve içerken bizim muhabbete katılıyorsa adam balık çıkıyor Gömdük balıkları ceyceyyy

Balık erkegi ilişki içinde nasıldır ve nasıl kadınlardan hoşlanır ? Bir de neden ayrılır??
Ruh hali sürekli değişen, gel gitleri olan, gizemli içine kapanık, hep onun sorunları olur. Sessiz ,evcimen .... İyh kaç kurtar kendini

Tabi her balık erkeği aynı olmuyor

Haha olabilir ikisi de çalışmayı birbirine kitlenmeye çalışıyordu On yıldır tanıyorum kadın hala çalışmıyor
Ya eşim bana illa çalış diyecek bir de sürekli iş bulacak o evde oturup onun ekmeğini yiyemem.ya iş bulurum ya ayrılırım. Büyük ihtimalle 2. Seçenek. Ben de kovayım biraz gurur mu desem.kafa gidikliğimi desem öyle bir şey var. Çifte ayrı ayrı şaşırdım onun için.

Valla hala aynılar yuvarlanıp gidiyorlar, ben hep çalıştım evliliğimde başka türlüsünü tahmin dahi edemiyorum ama senin gibi kesin çok ağrıma giderdi, o psikolojik baskıya dayanamazdım.

kızı değiştiremeyeceğine göre suyuna gideceksinn
Yıldız haritasına baktırdık , bir yaşında falandı. Öncelikle geçmiş olsun diyorum dedi adam Siz bırakın diyor düşünmeyi ,nasıl olsa onun dediği olacak, en baştan paşa paşa yapın herkes mutlu olsun falan dedi. Siz iki yengeç bununla başedemezsiniz, en baştan pes edin dedi herif

Benim bi tane flortumsu bi konuştuğum cocuk balikti. Havada karada herkese yürüyen bi tipti. Burcuyla alakali mi bilemem. Bi tane daha tanidigim balikti o da baya bi kadin düşkünüydü zamanında önüne gelene yururdu. Ama bi arkadasim vardi. Okulun en guzel kizina asik olmustu sevgili olmuslardi. Kiz ayrilmisti cok kiskanc falan diye cocuk toparlanamamisti. Kiz zor kurtulmustu cocuk efkardan sackiran olmustu falan bunlar balik burcu olmakla ilgili degil bence.

Balık erkek minnoş erkektir ki minnoş erkekleri çok severim. Ben tam bir balık erkeği miknatisimdir (yengec olmak)
Merhameti çok severler. Mesela benim balıkların istisnasız hepsiyle bir hayvan muhabbetimiz olmuştur. Ya barınak gönüllüsü olurduk, ya mahalledeki köpeklerle ahbaplık ederdik, ya tavşan besler,gezdirmeye çıkardık, ya evimize kuş gelirdi onu beslerdik ... Balık erkkleri böyle şeyleri çok sever. Ben ne zaman bir hayvanı kucaklayıp iki göğsümün hizasında sevip okşasam böyle gozlerinden kalpler çıkıp bakarlardi.
Gerçekten çok severler böyle şeyleri.
Ayrıca balık erkeği sevince cidden kırmaktan imtina eder. Mesela benim balıklara ne yaparsam yapayım ,ne kadar haksız olursam olayım onun dediği şey yüzünden üzüldüğümü belli edersem aninda donerlerdi. Kalp kırmaktan korkan burçtur.
Hayal kurmayı çok sever. Balık erkeğine üç saniye gülümse hemen yaşlanınca tekne alıp seninle teknede kürek çektiğini hayal eder. Devamlı gelecek hayalleri kurar. Ben mesela evlilik vs muhabbetinden hiç hoşlanmam, gerçekten evlilik kararı aldıysam, yüzükler evetler dendiyse ondan sonra konuşmak isterim bu tarz şeyleri. Her sevgiliyle gelecek planı yapmak bana çok saçma gelir. Ama balık erkeği partneri hoşlanmasa bile hep bir hayal paylaşma peşindedir. Bazen hayalindeki düğünden bahseder bazen gelecekteki çocuğun kime benzeyeceginden bazen buna benzer şeylerden. Yani tesadüf değildir bence, benim hayatıma giren tüm balıkların gozleri parlardi böyle hayaller kurarlardi...
Sonraaa güzel sözden , sevgilisini pohpohlamaktan kacinmaz. Yaratıcıdır da. Şiir yazar,yazamiyorsa şarkı söyler,sesi de kötüyse hediye alır. Böyle bir burçtur. Vıcık vıcık romantizmden hoşlanır, sevgililik ilişkisinde ve yatakta vericidir, karşı tarafın memnuniyeti kendinden on adım önde gelir.
Hatta love bombing bir canlı olsa balık erkeği olurdu:)
Bu arada ovdum ama balık erkeği biriyle evlenmek asla istemem. Çünkü çok aklı havada bir burc. Devamlı hayaller aleminde . Erkekte gerçekçilik arıyorum . Ayrıca balık burcu atik bir burç değil, içinden düşünür ama aksiyona geçemez. Bunu da sevmem erkekte. Biraz fazla pasifler
Ayrıca biraz melankoliye yatkın bir burçtur. İnsanın enerjisini alır , ozguvensizdir ve biraz fazla miymiylardir. Söylenmeyi severler ..
Ayrıca aslanla da bence uyumlu bir ikili değillerdir.
Bu arada bilen varsa bana da yengeç kadını terazi erkeğini yorumlasin biri hayrina

Son düzenleme:
Komiksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…