- 31 Temmuz 2021
- 13
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Defneacelyaa
Balık erkegi ilişki içinde nasıldır ve nasıl kadınlardan hoşlanır ? Bir de neden ayrılır??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bacımm ben deee.gençliğimde bir tanışma gafletinde bulunmuştum.nazıyla niyazıyla ömrümü yedi 3 ay dayanamadımmHayatımda tanıdığım tüm balık erkekleri tembeldi ve ne yazık ki hepsi eşleri iş bulsun diye baskı yapıyordu(4 tane) , hatta birisi karısına sürekli iş bulduğu ama karısı görüşmelere bile gitmediği için makara konusuydu kurumda Bunlar bende travma olmuş olacak ki ikinci hamileliğimde erkek olacağını öğrendiğimde balık olmasın ben karnımda tutar koç yaparım onu diye diretmiştim, tembel erkeğe saygı duymuyorum nolur dediydim ama benim velet sezeryan olmasına rağmen normal doğum sancıları başladığı için yine de balık oldu vay be bildiğin tiksiniyormuşum balık burçlu erkekten muazzam bi farkındalık oldu
Karısı da tembelmis baya onun ama o da balık burcu olmasinHayatımda tanıdığım tüm balık erkekleri tembeldi ve ne yazık ki hepsi eşleri iş bulsun diye baskı yapıyordu(4 tane) , hatta birisi karısına sürekli iş bulduğu ama karısı görüşmelere bile gitmediği için makara konusuydu kurumda Bunlar bende travma olmuş olacak ki ikinci hamileliğimde erkek olacağını öğrendiğimde balık olmasın ben karnımda tutar koç yaparım onu diye diretmiştim, tembel erkeğe saygı duymuyorum nolur dediydim ama benim velet sezeryan olmasına rağmen normal doğum sancıları başladığı için yine de balık oldu vay be bildiğin tiksiniyormuşum balık burçlu erkekten muazzam bi farkındalık oldu
ben de bacımm ben deee.gençliğimde bir tanışma gafletinde bulunmuştum.nazıyla niyazıyla ömrümü yedi 3 ay dayanamadımm
Ruh hali sürekli değişen, gel gitleri olan, gizemli içine kapanık, hep onun sorunları olur. Sessiz ,evcimen .... İyh kaç kurtar kendiniBalık erkegi ilişki içinde nasıldır ve nasıl kadınlardan hoşlanır ? Bir de neden ayrılır??
Karısı da tembelmis baya onun ama o da balık burcu olmasin
Ya eşim bana illa çalış diyecek bir de sürekli iş bulacak o evde oturup onun ekmeğini yiyemem.ya iş bulurum ya ayrılırım. Büyük ihtimalle 2. Seçenek. Ben de kovayım biraz gurur mu desem.kafa gidikliğimi desem öyle bir şey var. Çifte ayrı ayrı şaşırdım onun için.Haha olabilir ikisi de çalışmayı birbirine kitlenmeye çalışıyordu On yıldır tanıyorum kadın hala çalışmıyor
Ya eşim bana illa çalış diyecek bir de sürekli iş bulacak o evde oturup onun ekmeğini yiyemem.ya iş bulurum ya ayrılırım. Büyük ihtimalle 2. Seçenek. Ben de kovayım biraz gurur mu desem.kafa gidikliğimi desem öyle bir şey var. Çifte ayrı ayrı şaşırdım onun için.
Şunu okudum sırtımdan soğuk bir ter boşaldı Kızım koç , yükseleni başak ve ay burcu ikizler. Bir yengeç olarak hayatta en anlaşamadığım 3 burçAy baligigi bilemem de koc basak bilesimi fenagdgdgdg
kızı değiştiremeyeceğine göre suyuna gideceksinnŞunu okudum sırtımdan soğuk bir ter boşaldı Kızım koç , yükseleni başak ve ay burcu ikizler. Bir yengeç olarak hayatta en anlaşamadığım 3 burç
Yıldız haritasına baktırdık , bir yaşında falandı. Öncelikle geçmiş olsun diyorum dedi adam Siz bırakın diyor düşünmeyi ,nasıl olsa onun dediği olacak, en baştan paşa paşa yapın herkes mutlu olsun falan dedi. Siz iki yengeç bununla başedemezsiniz, en baştan pes edin dedi herifkızı değiştiremeyeceğine göre suyuna gideceksinn
Hea tam bir kloropatraKız aslan ama nabeeer
Sen nasıl bi süpersinHea tam bir kloropatra
KomiksinnBalık burcu erkeği ilişki içinde tembeldir ama sevdi mı ohoo kalmaz tembellik falan. Mavi,pembe saçlı, buğday esmer arası, kemikli burunlu, az ama öz konuşan, kızdı mı tam kızan sevdi mı tam seven kızlardan hoşlanır. Masaya yumruğu vurup hadi be falan demelisiniz. Ayrılması ile daha acayiptir. Akşam 6 ila 8 arası aranmaktan hoşlanmazlar o saatlerde ararsanız geçmiş olsun. Bir de bir oturuşta 2 bardak çay içmeli bir şekerden fazlasını katmamalısınız. Ona da dayanamaz ayrılırlar. Saç pembe mavi dedim ama sağ taraf pembe sol taraf mavi olmalı aman ona dikkat diğer türlüsü sinirini bozarmış.