• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık burcu erkegi sevgili

Balık burcu erkeği ilişki içinde tembeldir ama sevdi mı ohoo kalmaz tembellik falan. Mavi,pembe saçlı, buğday esmer arası, kemikli burunlu, az ama öz konuşan, kızdı mı tam kızan sevdi mı tam seven kızlardan hoşlanır. Masaya yumruğu vurup hadi be falan demelisiniz. Ayrılması ile daha acayiptir. Akşam 6 ila 8 arası aranmaktan hoşlanmazlar o saatlerde ararsanız geçmiş olsun. Bir de bir oturuşta 2 bardak çay içmeli bir şekerden fazlasını katmamalısınız. Ona da dayanamaz ayrılırlar. Saç pembe mavi dedim ama sağ taraf pembe sol taraf mavi olmalı aman ona dikkat diğer türlüsü sinirini bozarmış.

Dünyadaki milyarlarca insanın 12 temel karaktere ayrıldığına ve bunun da güneş takvimine göre hangi 30 günlük dilimde doğduğu ile alakalı olduğuna inanıyorsanız sizi her burçtan erkek üzer, uğraşmayın derim.
Ta ustune bastın, katılıyorum 😄

Balık burcu erkeği ilişki içinde tembeldir ama sevdi mı ohoo kalmaz tembellik falan. Mavi,pembe saçlı, buğday esmer arası, kemikli burunlu, az ama öz konuşan, kızdı mı tam kızan sevdi mı tam seven kızlardan hoşlanır. Masaya yumruğu vurup hadi be falan demelisiniz. Ayrılması ile daha acayiptir. Akşam 6 ila 8 arası aranmaktan hoşlanmazlar o saatlerde ararsanız geçmiş olsun. Bir de bir oturuşta 2 bardak çay içmeli bir şekerden fazlasını katmamalısınız. Ona da dayanamaz ayrılırlar. Saç pembe mavi dedim ama sağ taraf pembe sol taraf mavi olmalı aman ona dikkat diğer türlüsü sinirini bozarmış.
sen bayağı bayağı nokta atışı bir kişiyi anlatmışsın sankim :KK53:

Hayatımda tanıdığım tüm balık erkekleri tembeldi ve ne yazık ki hepsi eşleri iş bulsun diye baskı yapıyordu(4 tane) , hatta birisi karısına sürekli iş bulduğu ama karısı görüşmelere bile gitmediği için makara konusuydu kurumda 😁😃 Bunlar bende travma olmuş olacak ki ikinci hamileliğimde erkek olacağını öğrendiğimde balık olmasın ben karnımda tutar koç yaparım onu diye diretmiştim, tembel erkeğe saygı duymuyorum nolur dediydim ama benim velet sezeryan olmasına rağmen normal doğum sancıları başladığı için yine de balık oldu 🤓😁🥸 vay be bildiğin tiksiniyormuşum balık burçlu erkekten muazzam bi farkındalık oldu 🥸😎

Back