Baligimin karni sis!!!

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
Yaa arkadaslar iki hafta oldu akvaryum alali....bir baligimiz bugun ölmustu:2glum dun onu oyle uzanirken görünce agladi....ben dedim yatiyor....neyse bugun ölmüstü....oglana göstermeden aldik....kaybolmus dedim...neyse teki baligimizinda karni buyudu....bu nedenki oda ölmesin yaa pisman oldum hayvanciklari aldik öldu yaaa....

cinsi ne ,yemini fazla vermiş olabılır mısın ,ßalıklar doyup doymadıkları bilemez sürekli yerler , siz onları aç sanıp sürekli yem atarsanız ölürler

bir de suyu dinlendırmiş miydin ?akvaryumuna suyu koyduktan 1 gün sonra balıkları içine koymalısın

hamile olabilirmi cinsini bilsem almanca yaziyordu kucuk birsey yaa ....ötekilerde yok ama sislik....birde sim almisti baligi cinsini bilmiyom...ama eve hayvan aliyorsaniz ilgilenmek zorundasiniz ay pisman oldun uzuldum valla...

hamile olabilirmi cinsini bilsem almanca yaziyordu kucuk birsey yaa ....ötekilerde yok ama sislik....birde sim almisti baligi cinsini bilmiyom...ama eve hayvan aliyorsaniz ilgilenmek zorundasiniz ay pisman oldun uzuldum valla...

yazarsanız tercüme edebilirim

yarin esim aldigi yere soracak fisi kaybettik adini bilmiyorumda öyle siradan bir balik....görunurde bir zelligi yok....süsu püsu yok....kucuk sade bir balik...beyaz sari kirmizi....bu kadar bildigim...temizlik baligida ömustü nedense o kadar tatlilardiki yok ben birine verecem

valla bnmkiler 2.5 yaşındalar benimkilerinde şiş bişey olmaz merak etme

valla canım seni korkutmak istemem ama benim en son beta cinsi balığım vardı karnı şişti şişti 1 hafta falan öyle yaşadı sonra öldü nedenini hala bilmiyoum ondan sonra da daha balık almadım. inşallah sizinkine bişey olmaz..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…