İki sene önce kilosunu 80 kurusa aldığımız hamsi 15 lira he.. vay anasını... Barbun da 300 lira olmustur o zaman.
Somon daha ucuz bu durumda zaten ...hamsi bulamıyorsanız İsveç somonu yiyin
Chess bu ne ya,anladık haftasonları sıkılıyorsun ama bunun acısını da bizlerden çıkarma,siyaseti bir açtım hep zam haberi,alıştıra alıştıra bari gün aşırı zam haberi konusu aç
Neyse efendim konuya gelecek olursak balıkçılar bilmiyorum haklımı ama havalar iyi gitse bu seferde yağmur yağmadı,soğuk olmadı,balıklar yağlanmadı vs...sınırsız bahanelerle yine zam olacaktı,benim için farketmiyor artık bünye alıştı.
bugün öğrendiğim acı gerçek, şaraplara da gelmiş yaa, hani şaraba yoktuneyse smirnoff ice ın türkiyede de satılmaya başlamasını öğrenmem ve almam acımı biraz hafifletti
hahaha herkesin derdi başka iştebugün öğrendiğim acı gerçek, şaraplara da gelmiş yaa, hani şaraba yoktuneyse smirnoff ice ın türkiyede de satılmaya başlamasını öğrenmem ve almam acımı biraz hafifletti
hahaha herkesin derdi başka iştegerçekten mi kız gelmişmi haberim yok valla,benim görümce mekan kapattı geçen ay,elindeki şarapların yarısını kaptı getirdi bize sağolsun.Şimdi evde birsürü var,o yüzden henüz acı gerçekle karşılaşmadım
tabiii gel özelden veriyorum,yanında zamlı balıkta yaparım sanahııı stok var diyosun, adresini alabilir miyim canım
Haftasonu 2 tane levrek aldim 50 tl verdim içime oturdu. Çok pahalı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?